Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Φωτάκης ο “λυτρωτής” – Στο τελευταίο λεπτό της παράτασης γλίτωσε ο ΠΑΟΚ

ΦΩΤΟ ΕUROKINISSI.

Ο δικέφαλος του Βορρά έπαιξε… με τη φωτιά αλλά δεν κάηκε. Την ώρα που όλοι ετοιμάζονταν για τη διαδικασία των πέναλτι, ο Φωτάκης έβγαλε… λαγό από το καπέλο του και έδωσε τη νίκη με 1-0 στον ΠΑΟΚ κόντρα στον ψυχωμένο Εορδαϊκό. Δείτε βίντεο.

Δείτε το LIVE του αγώνα

Ακόμη μία ομάδα της Superleague “χαροπάλεψε” αλλά κυριολεκτικά την ύστατη ώρα κατάφερε να πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης για την 5η φάση του κυπέλλου Ελλάδος ΟΠΑΠ.

Ο Εορδαϊκός πάλεψε όσο μπορούσε το ματς, βοηθήθηκε από την κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου και με σχετική άνεση κράτησε το μηδέν ειδικά στο πρώτο μέρος.

Στο δεύτερο 45λεπτο οι παίκτες του Μάκη Χάβου ανέβασαν την απόδοση τους, έχασαν σημαντικές ευκαιρίες κυρίως με τον Σαλπιγγίδη αλλά δεν μπόρεσαν να φτάσουν στο γκολ.

Το ματς οδηγήθηκε στην παράταση. Η εικόνα δεν άλλαξε, με τον ΠΑΟΚ να απειλεί και τον εκπληκτικό τερματοφύλακα των γηπεδούχων, Λοντίγκιν να κρατάει το μηδέν.

Αυτά μέχρι το 120′ όταν ο Φωτάκης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και τον ΠΑΟΚ στην επόμενη φάση του κυπέλλου. Ξέφρενοι πανηγυρισμοί από τους 3000 φίλους του δικεφάλου που βρέθηκαν στη Φλώρινα.

Εορδαϊκός (Σωτήρης Αντωνίου): Λοντίγκιν, Ριζούλης(65′ Καραμπατζάκης), Δεληζήσης, Κουρούπης, Τσιανάκας, Χιντζίδης, Τομαράς(65′ Κριτσωτάκης), Μπανούσης, Κουτσουρές, Μουδούρογλου, Προβίδας(102′ Ταφαρλής)

ΠΑΟΚ (Mάκης Χάβος): Κρέσιτς, Σνάουτσνερ, Σακελλαρίου, Κοντρέρας, Ζουέλα, Βιτόλο, Φωτάκης, Ελ Ζαρ, Κριστιάνο(46′ Ίβιτς), Σαλπιγγίδης, Παπάζογλου (91′ Φιλομένο)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε