Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Φώτισε… τον δρόμο ο Ακάνθο – “Ανάσανε” ο Άρης

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Με… λυτρωτή τον Νταβίντ Αγκάνθο, που ήρθε από τον πάγκο, ο Άρης έκαμψε με 2-1 την αντίσταση του Πανιωνίου, επέστρεψε στις νίκες μετά από έξι αγωνιστικές και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Δείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα

Ο Ισπανός επιθετικός, ανήμερα των Φώτων, έκρινε την αναμέτρηση (πέτυχε το νικητήριο τέρμα), παρά το γεγονός πως συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Άρη την τελευταία στιγμή, αφού ταλαιπωρούνταν από τραυματισμό. Έτσι, οι “κίτρινοι”έφτασαν τους 16 βαθμούς, αφήνοντας 4 πίσω τους την ΑΕΚ. Από την άλλη, οι Νεοσμυρνιώτες μπήκαν άσχημα στο 2013, όπως τέλειωσε και το 2012.

Οι πολλές σκληρές μονομαχίες και η έλλειψη… φαντασίας στη επίθεση είχε σαν αποτέλεσμα να μην δούμε κάποια αξιόλογη φάση στο πρώτο μέρος, μέχρι το 29′, όταν και ο Άρης άνοιξε το σκορ με τον Αγγελούδη (στο ντεμπούτο του ως βασικός). Οι Νεοσμυρνιώτες ανέβασαν στροφές στην συνέχεια, έχασαν καλή ευκαιρία στο 39′ με το πολύ καλό σουτ του Σάμαρη και κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσα στο 42′ με τον Ντούνη (λάθος έξοδος του Βελλίδη).

Την ίδια μέτρια εικόνα αντικρίσαμε και στο δεύτερο μέρος. Ο Άρης προσπάθησε με ανορθόδοξο τρόπο να απειλήσει τον Περιστερίδη, την ώρα που ο Πανιώνιος ήταν πιο… ψύχραιμος και κοντρόλαρε καλύτερα το παιχνίδι. Οι αλλαγές του Αλκαράθ έκαναν πιο επιθετικούς τους Θεσσαλονικείς, που διαμαρτύρονται για τη φάση του 69′, όταν ο πορτιέρε των “κυανέρυθρων”… γκρέμισε τον Ακάνθο μέσα στην περιοχή, αλλά ο διαιτητής δεν έδειξε κάτι.

Ο Ισπανός επιθετικός -όμως- δικαίωσε τον προπονητή του στο 79′, βάζοντας την ομάδα του μπροστά στο σκορ, με κεφαλιά μέσα απ’ την περιοχή. Το αποτέλεσμα δεν άλλαξε, αν και ο πανιώνιος έφτασε πολύ κοντά στο γκολ, στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού.

Άρης (Λούκας Αλκαράθ): Βελλίδης, Γιαννίτσης, Καζναφέρης, Αγγελούδης (65’ Τριανταφυλλάκος), Παπαστεριανός, Πουλίδο, Γιαννιώτας (55’ Αγκάνθο), Μαργαρίτης, Σουνάς (65’ Οικονομόπουλος), Καραγιάννης, Κοέλιο 

Στον πάγκο: Διούδης, Παντίδος, Νταμαρλής, Τσουκάνης 

Πανιώνιος (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Περιστερίδης, Κούρντι, Αυλωνίτης, Τόσκας, Ρόκας, Ανδράλας, Γουνδουλάκης (83’ Καμπάνταης), Σάμαρης, Ντούνης, Οκόγιε (69’ Παναγιωτούδης), Κολοβός 

Στον πάγκο: Γιαννακόπουλος, Σμυρλής, Κοντοχρήστος, Γιαννούλης, Μπούζας

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε