Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

“Φούλ” για μέσο στον Παναθηναϊκό

Φρέιτας και Αντωνιού περιμένουν το τελικό

Ο Νικόλας Πατέρας συναντήθηκε χθες με τους Φρέιτας, Αντωνίου και Φερέιρα, προκειμένου να οργανώσουν τις κινήσεις τους, ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Προτεραιότητα ο μέσος.

Πρώτος στην λίστα των υποψηφίων παραμένει ο Σχάαρς, ο οποίος σύμφωνα με τους ανθρώπους των “πρασίνων” συγκεντρώνει όλα τα απαιτούμενα στοιχεία. Οι προσπάθειες εντείνονται όσο προχωρούν οι μέρες και ο Παναθηναικός φέρεται να ξεκινά νέο κύκλο συζητήσεων με την Αλκμάαρ, προκειμένου να κατεβάσεις τις απαιτήσεις της ολλανδικής ομάδας από το 1,5 εκ. ευρώ στο 1 εκ. ευρώ.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έχει στα χέρια του τη λίστα με τις προτάσεις των Κώστας Αντωνίου και Κάρλος Φρέιτας και θα κληθεί να αποφασίσει για ποιούς θα πρέπει να κινηθεί η ομάδα, λαμβάνοντας υπόψιν βέβαια το χρηματικό ποσό που προτίθεται να δαπανήσει το “τριφύλλι”.

Στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού φέρεται να βρίσκεται και ο Ράκιτιτς, αλλά οι δυσκολία της περίπτωσης του έγκειται κυρίως στο γεγονός ότι αποτελεί “διακαή πόθο” πολλών συλλόγων. Παράλληλα, οι Πολωνοί επιμένουν ότι το “τριφύλλι” έχει κάνει νέα κρούση για τον Σλάβομιρ Πέτσκο, για τον οποίο απαιτούνται 450.000 ευρώ προκειμένου να αποδεσμευτεί.

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Κατάφωρη αδικία η τιμωρία

Υπέβαλε έφεση ο Παναθηναϊκός

Πλήρης ο Παναθηναικός-Με Νίνη στην Τρίπολη

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε