Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

“Φουλάρει” για Φορτούνη – Κλεισμένος ο Ντεγκρά

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει εκφράσει σε όλους τους τόνους την επιθυμία απόκτησης του Κώστα Φορτούνη και σκοπεύει σύντομα να τελειώσει το θέμα. Ο Ντεγκρά το καλοκαίρι μετακομίζει στον Πειραιά. Περιμένει για Γεωργιάδη.

Οι ερυθρόλευκοι μπορεί να λένε ότι οι μετεγγραφές τελείωσαν αλλά δεν σταματούν να κάνουν κινήσεις με σκοπό την ενίσχυση της ομάδας για το καλοκαίρι.

Όπως γράφει ο Πρωταθλητής, ο Ματίας Ντεγκρά έχει κλείσει ήδη στον Ολυμπιακό έναντι 150.000 ευρώ και θα μετακομίσει στον Πειραιά την 1η του Ιούλη. Ο Αργεντινός είχε προτάσεις από Τουρκία αλλά επιθυμία του ήταν να παραμείνει στην Ελλάδα.

Ο Ντεγκρά λογικά θα βρει στον Πειραιά και τον συμπαίκτη του στον Αστέρα, Κώστα Φορτούνη. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης φέρεται έτοιμος να προσφέρει 650.000 ευρώ στους αρκάδες αλλά και δύο παίκτες δανεικούς ώστε να αποκτήσει τον 18χρονο μεσοεπιθετικό. Οι παίκτες που προορίζονται ως ανταλλάγματα είναι οι Γκαλίτσιος, Νέμεθ που δεν υπολογίζονται από τον Βαλβέρδε.

Ο Ολυμπιακός δεν θα σταματήσει εκεί αφού κοιτάζει διακριτικά την περίπτωση του Γιώργου Γεωργιάδη και αν η ΑΕΚ δεν καταφέρει να τον πάρει τον Γενάρη τότε οι ερυθρόλευκοι θα κινηθούν το καλοκαίρι για τον νεαρό παίκτη. Οι καλές σχέσεις που διατηρεί ο Βαγγέλης Μαρινάκης με τον Πέτρο Θεοδωρίδη (οι δυου τους συνεργάστηκαν και στις περιπτώσεις Παπάζογλου, Σουμπίνιο) είναι λογικό να δίνουν ένα μικρό προβάδισμα στον Ολυμπιακό.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε