Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Φουλάρει για Σάτο-Προσπάθεια για Άντερσεν

Μετά την απόκτηση των Σπανούλη και Νίλσεν ο Ολυμπιακός θέλει να τελειώσει σύντομα και την μεταγραφή του Σάτο, ενώ ο Άντερσεν αποτελεί διακαή πόθο για τον αντι-Κλέιζα.

Μια ανάσα είναι η ΚΑΕ Ολυμπιακός από το να πραγματοποιήσει την τρίτη της μεταγραφική κίνηση με την απόκτηση του Ρομέιν Σάτο. Ο 29χρονος σμολ-φόργουορντ έμεινε ελεύθερος από την Σιένα το φετινό καλοκαίρι και οι ερυθρόλευκοι είναι έτοιμοι να αρπάξουν την ευκαιρία ώστε να τον ντύσουν στα ερυθρόλευκα.
 
Η μεταγραφή όμως που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα είναι αυτή του Ντέιβιντ Άντερσεν. Ο Αυστραλός έχει συμβόλαιο με τους Ρόκετς όμως δύσκολα θα παραμείνει στην ομάδα και ο Ντούσαν Ίβκοβιτς έχει εισηγηθεί την απόκτηση του.
 
Ο 30χρονος άσος (2,11μ.) έχει εξαιρετικό σουτ από μέση και μακρινή απόσταση, ενώ διαθέτει πλούσια ευρωπαϊκή εμπειρία έχοντας αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Μπαρτσελόνα. Την περασμένη περίοδο είχε 5,8 πόντους και 3,3 ριμπάουντ σε περίπου 14 λεπτά κατά μέσο όρο με την ομάδα του Χιούστον, από τις οποίες προβλέπεται να εισπράξει βάσει συμβολαίου 2,5 εκατ. δολάρια την ερχόμενη σεζόν.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε