Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Φούλοπ και με τη βούλα στον Αστέρα Τρίπολης

Φούλοπ και με τη βούλα στον Αστέρα Τρίπολης

Παίκτης του Αστέρα Τρίπολης και επισήμως είναι ο 29χρονος πορτιέρο, Μάρτον Φούλοπ που έχει μεγάλη εμπειρία από το αγγλικό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αστέρα Τρίπολης:

«Παίκτης του Αστέρα Τρίπολης αποτελεί και. τυπικά από το Σάββατο (14/7) ο Μάρτον Φούλοπ, ο οποίος ανακοινώθηκε από τους Αρκάδες.

Όπως σας ενημερώσαμε και με προηγούμενο ρεπορτάζ, ο Ούγγρος τερματοφύλακας ήταν σε επαφή με τους Πελοποννήσιους και το Σάββατο ανακοινώθηκε και επίσημα από τον Αστέρα, υπογράφοντας συμβόλαιο για δύο χρόνια.

Ο Φούλοπ γεννήθηκε στις 3 Μαΐου 1983, έχει ύψος 1.97, και ξεκίνησε από την Ουγγρική ΜΤΚ, ενώ από το 2004 πήγε στην Αγγλία, όπου έπαιζε μέχρι φέτος υπερασπίζοντας τις εστίες των Μάντσεστερ Σίτι, Τόττεναμ, Κόβεντρι, Ίπσουιτς, Σάντερλαντ, Στόουκ, Τσέστερφιλντ, Λέστερ και Γουέστ Μπρόμγουιτς.

Ο Φούλοπ είναι 24 φορές διεθνής με την Εθνική ομάδα της Ουγγαρίας, ενώ έχει αγωνιστεί και στην εθνική U-21 της χώρας του ακόμα 13 φορές. Στην Premier League έχει αγωνιστεί 45 φορές, ενώ μετράει ακόμα 95 συμμετοχές στο Championsip. Ο υψηλόσωμος πορτιέρο θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 1».

Αναφορικά με την μεταγραφή του στον σύλλογο της Τρίπολης, ο νεοαποκτηθείς τερματοφύλακας τόνισε:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος που ήρθα σε ένα τόσο οργανωμένο σωματείο, όπως είναι ο Αστέρας, που έχει όλες τις προϋποθέσεις για να παίξεις επαγγελματικό ποδόσφαιρο και όλα εκείνα τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν μία ομάδα που παίζει στο Europa League. Έχω πολύ πάθος στο παιχνίδι μου, πιστεύω ότι είμαι καλός τερματοφύλακας και θεωρώ ότι θα το δείξω στους φιλάθλους του Αστέρα. Από την πλευρά μου θέλω να τους καλέσω να έρθουν στο γήπεδο και να μας υποστηρίξουν».

Ενώ όσον αφορά τους στόχους του με τη νέα του ομάδα, ο Φούλοπ σχολίασε:

«Μακάρι να πάμε μακριά στο θεσμό του Europa League και να φτάσουμε ψηλά στο πρωτάθλημα, διεκδικώντας μία θέση στις κορυφαίες του βαθμολογικού πίνακα».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε