Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

“Φουσκωτοί” επιτέθηκαν στον Γιώργο Μύρτσο!

ΦΩΤΟ ΑΠΕ
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας -πλέον ραδιοφωνικός παραγωγός- δέχθηκε επίθεση από τρεις αγνώστους, που επιχείρησαν να τον χτυπήσουν έξω από τα γραφεία του “Arena FM”.

Όπως αναφέρεται και στην ανακοίνωση του “Arena fm”, τρεις “φουσκωτοί” προσπάθησαν να επιτεθούν στον Γιώργο Μύρτσο, όταν αυτός έβγαινε από τον σταθμό του ραδιοφώνου, όπου και εργάζεται.

Μάλιστα, ο Μύρτσος -που είχε αντιληφθεί την παρουσία των τριών αγνώστων- τους έτρεψε σε φυγή. Ήδη έχουν οι σχετικές καταγγελίες στις Αρχές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του “Arena FM” :

“Πήγαν για μαλλί και φύγανε κουρεμένοι οι τρεις φουσκωτοί που κρυμμένοι έξω από τις εγκαταστάσεις του ARENA89.4 και της ARENA PRESS επιχείρησαν πριν από λίγη ώρα να «χτυπήσουν» το Γιώργο Μύρτσο.

Βέβαια υπολόγιζαν χωρίς τον ξενοδόχο αφού μόλις τους αντιλήφθηκε ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός και βετεράνος ποδοσφαιριστής, τους ανάγκασε να τραπούν σε φυγή στα γύρω στενά.

Η αντίδραση της διεύθυνσης του ARENA FM και της ARENA PRESS είναι άμεση καθώς υπήρξε καταγγελία στο τμήμα Αθλητικής Βίας της Ελληνικής Αστυνομίας και κατάθεση μηνύσεων. O ARENAFM και η ARENA PRESS θα συνεχίσει το θέμα μέχρι τέλους ζητώντας την παραδειγματική τιμωρία τους”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε