Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

“Φρένο” στις φήμες για πωλήσεις παικτών

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Από τον Ολυμπιακό θέλησαν να διευκρινίσουν πως δεν τίθεται ζήτημα αποχώρησης των Τοροσίδη, Τζεμπούρ και Μέλμπεργκ από το “λιμάνι”. Καμία πρόταση επίσημη τονίζουν, οι ερυθρόλευκοι, οι οποίοι πάντως αφήνουν ένα “παράθυρο”, σε περίπτωση που έρθει κάποια εξαιρετική προσφορά.
Με Γουέστ Μπρομ τα… αποκαλυπτήρια του Ολυμπιακού

Πολλά μεταγραφικά σενάρια κυκλοφόρησαν τα τελευταία εικοσιτετράωρα, τα οποία ενέπλεκαν συγκεκριμένους παίκτες του Ολυμπιακού.

 
Οι Ιταλοί τοποθέτησαν τον Βασίλη Τοροσίδη μεταξύ της Ρόμα και της Γιουβέντους, την ίδια ώρα που Τούρκοι και Αμερικάνοι… ονειρεύονται τον Όλοφ Μέλμπεργκ, ενώ κάποια ελληνικά ΜΜΕ θεωρούν πολύ πιθανή την παραχώρηση του Ραφίκ Τζεμπούρ.
 
Οι άνθρωποι των πρωταθλητών Ελλάδας, θέλωντας να βάλουν ένα… τέλος σε όλη αυτή την φημολογία διέρρευσαν πως “… δεν υπάρχει θέμα πώλησης ή αποχώρησης των Τοροσίδη, Τζιμπούρ και Μέλμπεργκ”. Στο Ολυμπιακό είναι κατηγορηματικοί ως προς το συγκεκριμένο ζήτημα, διευκρινίζοντας πως δεν βάζουν σε καμία των περιπτώσεων… πωλητήριο στους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές.
 
Η μόνη περίπτωση να διαφοροποιηθούν τα υπάρχοντα δεδομένα είναι να έρθει μία πολύ καλή πρόταση και να επιθυμούν οι ίδιοι να αφήσουν τον Ολυμπιακό. Τότε και μόνο τότε θα μπει σε διαδικασία συζητήσεων και διαπραγματεύσεων…

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε