Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Φτιάχνει… κάστρο – “Πήρε” και τον ΠΑΣ στην Τρίπολη

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Οι Αρκάδες επικράτησαν εντός έδρας με 2-0 του ΠΑΣ Γιάννενα, έφθασε τις τέσσερις εντός έδρας νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια μετά από εννέα αγώνες στη Σούπερ Λίγκα και ανέβηκαν στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας.

Δείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα

Ο Αστέρας Τρίπολης επιβλήθηκε 2-0 του ΠΑΣ με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο και διατήρησε το απόλυτο στην έδρα του, παίρνοντας την 4η νίκη σε ισάριθμα ματς.

Οι Αρκάδες παρουσιάστηκαν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ με τον Ουσέρο στο 41’ και στο 92’ ο Έγκον “κλείδωσε” τους τρεις βαθμούς για την ομάδα του Σάκη Τσιώλη.

Από την άλλη, οι Ηπειρώτες προσπάθησαν να βγουν στην επίθεση μετά το τέρμα που δέχθηκαν, αλλά πλήρωσαν την αδυναμία τους να μετουσιώσουν σε γκολ τις ευκαιρίες που δημιούργησαν.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Αστέρας Τρίπολης (Τσιώλης): Φούλοπ, Τσαμπούρης, Φορμίκα, Μπαρτολίνι, Σανκαρέ, Άλβαρες, Ουσέρο, Ράγιος (83′ Έγκον), Ντε Μπλάσις (90+2′ Γκάμπριελ), Περόνε, Ναβάρο (66′ Καρντάσιο)

ΠΑΣ Γιάννινα (Χριστόπουλος): Φεγκρούς, Λίλα, Κολοβέτσιος, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Αυγενικού (60′ Κεϊτά), Τσουκαλάς, Γεωργίου, Κοροβέσης (82′ Γιάκος), Βίλα (53′ Ντε Βινσέντι), Ίλιτς

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε