Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Φτιάχνει “ομαδάρα” το Μαϊάμι – Ουέιντ και Μπος στους Χιτ

Δύο εκ των κορυφαίων free agent θα είναι συμπαίκτες την επόμενη σεζόν. Ο Κρις Μπος και ο Ντουέιν Ουέιντ θα αγωνίζονται στο Μαϊάμι δημιουργώντας ίσως το ισχυρότερο δίδυμο… Αναμένεται η απόφαση του Λεμπρόν Τζέιμς.

Οι Χιτ έκαναν το μεγάλο κόλπο, αφού έπεισαν τον Κρις Μπος να μετακομίσει στο Μαϊάμι και αυτή η κίνηση ήταν αρκετή για να βάλει την υπογραφή του και ο Ντουέιν Γουέιντ.

Οι δύο παίκτες θα πάρουν το  maximum αλλά ακόμη δεν έχει γίνει γνωστή η διάρκεια του συμβολαίου του Μπος. Ο Ουέιντ θα εισπράξει 125 εκ. δολάρια για τα επόμενα έξι χρόνια.

“Χαίρομαι πολύ που τελείωσε το θέμα. Ήθελα να κάνω το καλύτερο για μένα και πιστεύω πως το έκανα” δήλωσε ο Ντουέιν Ουέιντ, ενώ ο Κρις Μπος τόνισε: “Θέλαμε πολύ να γίνουμε συμπαίκτες, μας προέκυψε και θέλουμε να εκμεταλλευτούμε τη συγκυρία. Τώρα μπορούμε να διεκδικήσουμε ένα πρωτάθλημα. Για μένα και την οικογένειά μου το Μαϊάμι ήταν η καλύτερη δυνατή επιλογή.”

Αυτό που περιμένουν πλέον όλοι είναι η ανακοίνωση της απόφασης του Λεμπρόν Τζέιμς. Ο “βασιλιάς” έχει προαναγγείλει ότι τα ξημερώματα της Παρασκευής σε εκπομπή του ESPN θα αποκαλύψει το που θα συνεχίσει την καριέρα του.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε