Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Φυλακούρης: Με παίκτες β’ διαλογής δεν έχουμε τύχη

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο παλαίμαχος παίκτης του Παναθηναϊκού ξέσπασε μετά την ήττα των “πρασίνων” από την Μάριμπορ, έκανε κριτική στον Φερέιρα και τα… πειράματα του, παραδέχτηκε πως ο Ολυμπιακός είναι μια ταχύτητα πάνω από το “τριφύλλι” και κατέληξε πως οι “πράσινοι” έχουν παίκτες β’ διαλογής στο ρόστερ τους.

Οι δηλώσεις του Τότη Φυλακούρη στον Sentra 103,3:

«Το να πω μερικές αλήθειες δεν είναι κακό. Εδώ στην Ελλάδα έχουμε μάθει να ζούμε με το ψέμα, είναι καιρός να μάθουμε να λέμε αλήθειες. Εγώ υπηρετώ τον Παναθηναϊκό από το 1960 και άρα πρέπει και μπορώ να πω κάποια πράγματα.

Για την χθεσινή ήττα, δεν είμαι στεναχωρημένος, είμαι πληγωμένος. Πρέπει να δίνουμε ότι έχουμε στον Παναθηναϊκό, η ομάδα είναι σαν ένα ζώο, το οποίο χρειάζεται επειγόντως γιατρό. Μας πυροβολούν ακόμα και οι δικοί μας άνθρωποι. Ο καθένας μας, πρέπει να δίνει ό,τι μπορεί στην ομάδα. Εγώ για παράδειγμα δεν έχω λεφτά να αναλάβω τον σύλλογο, έχω όμως τις αθλητικές γνώσεις, τις οποίες μπορώ να μεταλαμπαδεύσω στην ομάδα.

Για τα στοιχεία που λείπουν από την ομάδα
: «Ψυχολογία και επικοινωνία είναι στοιχεία τα οποία λείπουν από τον Παναθηναϊκό. Δεν υπάρχει επικοινωνία στην ομάδα. Όταν είχα αναλάβει εγώ, είχα να διαχειριστώ παιχταράδες, όπως ο Μπασινάς, ο Καραγκούνης κ.α Εμείς πηγαίναμε μαζί για καφέ, καθόμασταν και παίζαμε μαζί Nintendo, ήμασταν μία οικογένεια με τους ποδοσφαιριστές. Η χθεσινή, είναι μία αδικαιολόγητη ήττα, από την στιγμή που δεν αντιμετωπίσαμε την Τότεναμ ή την Λάτσιο, αλλά μία ομάδα στα μέτρα του Παναθηναϊκού. Με τις επιλογές β διαλογής που έχουν γίνει δεν έχουμε τύχη στην Ευρώπη.

Για τα δεδομένα στην Ελλάδα και τις επιλογές Φερέιρα:
«Ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή είναι τουλάχιστον μία ταχύτητα πάνω, για να μην πω δύο στην Ελλάδα. Πρέπει να κουμποθούμε, να ανασυγκροτηθούμε. Η ομάδα παίζει χωρίς σέντερ φορ, μέχρι μία εβδομάδα πριν ήμουν με τον Φερέιρα και τον στήριζα. Πλέον είμαι σίγουρος για ένα πράγμα: Ο Πορτογάλος πρέπει να κόψει τα πειράματα, τα πειράματα δεν χρειάζονται στην Ελλάδα. Έχει κάνει λανθασμένες επιλογές, παίζουμε με πέντε Πορτογάλους και λείπει το ελληνικό στοιχείο από την ομάδα.

Για το μέλλον του Φερέιρα στον Παναθηναϊκό και τις δηλώσεις του: «Πιστεύω, ότι δεν πρέπει να φύγει ο προπονητής, έχει μερίδιο ευθυνών όπως και οι ποδοσφαιριστές και εκείνοι οι οποίοι τους δέχτηκαν στην ομάδα. Δεν μπορώ να κρίνω τις δηλώσεις του Φερέιρα. Είμαι Παναθηναϊκός και πληγώνομαι με εκείνους που βρέθηκαν στο γήπεδο και έκλαιγα βλέποντας τους να φωνάζουν για την ομάδα μέχρι το τελευταίο λεπτό».

Για την έλλειψη του ηγέτη από το ρόστερ: «Ο Παναθηναϊκός δεν έχει ηγέτη στο ρόστερ του. Εγώ δεν είμαι γλειφιτζούρι κανενός, δεν γλύφω κανέναν. Έχω βγάλει 17 ποδοσφαιριστές και πλέον στο ρόστερ μας δεν υπάρχει ένας ηγέτης. Βλέπουμε παίκτες που έχουν βγει από τις ακαδημίες ή έχουν φορέσει την φανέλα μας στο παρελθόν να σκοράρουν εναντίον μας».

Για την επόμενη μέρα στον Παναθηναϊκό: «Πρέπει να σηκώσουμε ψηλά το κεφάλι και θα έρθουν καλύτερες μέρες στην ομάδα».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε