Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Γαλλία για… γέλια και για κλάματα- Αποκλείστηκε μαζί με τη Ν. Αφρική

ΦΩΤΟ REUTERS
ΦΩΤΟ REUTERS

Ακόμα μία τραγική εμφάνιση από την ομάδα του Ντομενέκ που επιστρέφει στην Γαλλία. Εκτός συνέχειας και η Νότιος Αφρική που πάλεψε το ματς και επικράτησε με 2-1. Άδικη αποβολή του Γκουργκούφ στο 22΄.

Το LIVE του αγώνα

 
Με τον Τζιμπρίλ Σισέ στην αρχική ενδεκάδα οι Γάλλοι ξεκίνησαν καλύτερα το ματς. Οι διοργανωτές, όμως, κατάφεραν να προηγηθούν στην πρώτη τους αξιόλογη φάση, μετά το κόρνερ του Τσαμπαλάλα και τη κεφαλιά του Κουμαλό. Σα να μην έφτανε αυτό ο διαιτητής Ρουίς άφησε τους “τρικολόρ” με δέκα παίκτες πέντε λεπτά αργότερα. Σε μία διεκδίκηση της μπάλας ο Γκουργκούφ χρησιμοποίησε τον αγκώνα του και ο Κολομβιάνος ρέφερι εξαντλώντας την αυστηρότητα του του έδειξε τον δρόμο για τα αποδυτήρια.
 
Στη συνέχεια η Νότιος Αφρική κυριάρχησε στο ματς και κατάφερε να φτάσει και σε δεύτερο τέρμα με τον Μφέλα στο 37΄. Το γκολ αυτό έδωσε βάσιμες ελπίδες πρόκρισης στην ομάδα του Παρέιρα αφού την ίδια ώρα το Μεξικό ήταν πίσω στο σκορ στην αναμέτρηση με την Ουρουγουάη.
 
Στο δεύτερο ημίχρονο οι Νοτιοαφρικανοί συνέχισαν να επιτίθενται και να δημιουργούν ευκαιρίες, Στη σημαντικότερη ο Μφέλα σημάδεψε το δοκάρι στο 51΄. Όσο το γκολ δεν έμπαινε τόσο μεγάλωνε η απογοήτευση, ενώ η Γαλλία κατάφερε να πετύχει το πρώτο της γκολ στην διοργάνωση με τον Μαλουντά στο 70ο λεπτό.
 
Οι δύο ομάδες αποκλείστηκαν από την διοργάνωση, ενώ είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του Παγκοσμίου Κυπέλλου που η διοργανώτρια χώρα δεν περνάει από την φάση των ομίλων.
 
Η ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ 1ΟΥ ΟΜΙΛΟΥ
 
ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ 7
ΜΕΞΙΚΟ 4
ΝΟΤΙΟΣ ΑΦΡΙΚΗ 4
ΓΑΛΛΙΑ 1
 
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε