Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Γέντρισεκ: Ξέρω για την πρόταση – Θα βοηθήσω τον Παναθηναϊκό

Ο Σλοβάκος επιθετικός της Σάλκε επιβεβαίωσε την πρόταση του Παναθηναϊκού και τόνισε πως αν ολοκληρωθεί η μεταγραφή θα βοηθήσει τους “πράσινους” για να φτάσουν στους στόχους τους. Κέζος: “Μου έδωσαν εντολή για χαλαρές προπονήσεις”.
 
Την ίδια ώρα στην πατρίδα του 24χρονου επιθετικού αλλά και στην Γερμανία μιλούν με σιγουριά για την μεταγραφή του Έρικ Γέντρισεκ στον Παναθηναϊκού και τονίζουν πως απομένουν μόνο τα τυπικά για να ολοκληρωθεί ο δανεισμός από την Σάλκε.
 
Την πρόταση του “τριφυλλιού” επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο παίκτης ο οποίος τόνισε: “Ξέρω ότι ο Παναθηναϊκός έστειλε στη Σάλκε καλή προσφορά για μένα, όμως αυτή τη στιγμή, αλλά δεν έχω καμία πληροφορία για το αν συμφώνησαν οι σύλλογοι μεταξύ τους. Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι δεν έχω υπογράψει τίποτα ακόμα και δεν ξέρω ακόμα που θα πάω. Είμαι διακοπές και αν τα πράγματα δεν αλλάξουν τότε στις 2 Ιανουαρίου θα ξεκινήσω προετοιμασία.
 
 
Γνωρίζω ότι ο Παναθηναϊκός έχει ένα εξαιρετικό ρόστερ και δεν θα είναι εύκολα για μένα. Ψάχνω μια ευκαιρία για μένα. Πιστεύω ότι αν αυτή η κίνηση ολοκληρωθεί, θα βοηθήσω τον Παναθηναϊκό να πετύχει τους στόχους του”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε