Σάββατο, 20 Απρ.
18oC Αθήνα

Γέντρισεν: “Έχουν συμφωνήσει Παναθηναϊκός και Σάλκε”

Όλα δείχνουν ότι ο Σλοβάκος επιθετικός θα είναι το πρώτο απόκτημα του Παναθηναϊκού στη μετεγγραφική περίοδο. Ο παίκτης επιβεβαίωσε τη συμφωνία των δύο ομάδων για τον εξάμηνο δανεισμό του και απομένει το δικό του οκ.

Ο Παναθηναϊκός θα χρειαστεί να δώσει 200.000 ευρώ στη Σάλκε και 350.000 ευρώ στον παίκτη μέχρι το καλοκαίρι, ενώ αν επιθυμεί να τον αγοράσει να πρέπει να καταβάλει 1 εκ. ευρώ στον γερμανικό σύλλογο.

Ο Έρικ Γέντρισεν με δηλώσεις του στην Sportday επιβεβαίωσε τη συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων:

“Αυτό που μου έχει διαμηνύσει η Σάλκε είναι ότι με τον Παναθηναϊκό όλα έχουν συμφωνηθεί και ότι εξαρτάται από το τι θα αποφασίσω εγώ. Το ζητούμενο για μένα είναι να παίζω. Αυτό είχα ζητήσει από την ομάδα μου, που πιστεύει ότι θα ήταν καλύτερο να μην είμαι ανενεργός μέχρι το τέλος της σεζόν. Πρέπει να πάρω ευκαιρίες κι αυτό είναι που επιθυμώ κι εγώ. Μιλάμε για ομάδα τοπ επιπέδου. Χωρίς δεύτερη κουβέντα. Σε τέτοιους συλλόγους θέλω να αγωνίζομαι. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να έρθω στην Ελλάδα για να παίξω ποδόσφαιρο.

Υπάρχουν προτάσεις και από άλλους συλλόγους. Οι περισσότερες από αυτές εξετάζονται από τον μάνατζέρ μου. Ο Παναθηναϊκός είναι ίσως η καλύτερη προοπτική για την καριέρα μου. Δεν έχω υπογράψει το παραμικρό μέχρι τώρα και τη Δευτέρα, αν δεν υπάρξει κάποια εξέλιξη τις επόμενες μέρες, πρέπει να είμαι με τη Σάλκε. Πιστεύω ότι μέχρι τότε, όμως, όλα θα έχουν ξεκαθαρίσει.”

Η συμφωνία που έχει επέλθει ανάμεσα στη Σάλκε και τον Παναθηναϊκό είναι για δανεισμό του ποδοσφαιριστή μέχρι τον Μάιο, με το «τριφύλλι» να δίνει 200.000 ευρώ στη γερμανική ομάδα και άλλες 350.000 ευρώ στον παίκτη για συμβόλαιο έξι μηνών. Η Σάλκε έχει βάλει οψιόν αγοράς το ερχόμενο καλοκαίρι 1 εκατ. ευρώ και εφόσον ο Παναθηναϊκός τον αγοράσει, οι ετήσιες απολαβές του παίκτη θα είναι 750.000 ευρώ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε