Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Γεωργιάδης: Είμαι πιο κοντά στην ΑΕΚ!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός του Πανσερραϊκού εξέφρασε την επιθυμία του να αποχωρήσει από τον Πανσερραϊκό και έκανε άνοιγμα στην ΑΕΚ την οποία θεωρεί την καλύτερη επιλογή.

Ρίχνει τα “δίχτυα” της στη Γαλλία η ΑΕΚ

Ο Γιώργος Γεωργιάδης μίλησε στον Sentra FM…

Για τα δημοσιεύματα που αναφέρονται σε εκείνον:
“Σίγουρα χαίρομαι. Αλλά από τα γράφονται μέχρι να γίνει πράξη θέλει πολύ, γι’ αυτό κάνω υπομονή μέχρι να γίνει κάποια επίσημη πρόταση. Πάντα υπάρχει αγωνία με το ενδεχόμενο να μείνεις στην ομάδα. Εγώ τον Πανσερραϊκό τον αγαπάω. Είμαι από εδώ έπαιξα για την ομάδα, αλλά νομίζω ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να φύγω.”
 
Για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ:
“Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται πιο πολύ από τις άλλες ομάδες. Από τον Δεκέμβριο έχει ενδιαφερθεί ζεστά. Σίγουρα είναι πιο κοντά. Θα κοιτάξω να έχω περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Η ομάδα της ΑΕΚ είναι μία πολύ ακλή λύση γιατί μπορεί να φύγεις και για το εξωτερικό. Από τον Πανσερραϊκό δεν έχω κάποια ειδοποίηση. Το θέμα το χειρίζεται ο πρόεδρος. Τον σέβομαι, τον εμπιστεύομαι. Τον Δεκέμβριο μιλήσαμε λίγο με την ΑΕΚ, τώρα το θέμα έχει ηρεμήσει. Έχει και πολλά προβλήματα να λύσει.”
 
Για τους νέους παίκτες που προωθούνται στο πρωτάθλημα και την εθνική:
“Είναι καλό για τις ομάδες και την Ελλάδα. Είδαμε ότι μπήκε τώρα ο Φετφατζίδης. Αν τον βάλεις με την μία στα βαθιά είναι λογικό αν μην παίξει. Ενώ τώρα πήρε χρόνο στον Ολυμπιακό και έπαιξε και στην εθνική ομάδα.”
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε