Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ· ΤΖΟΚΕΡ ΚΛΗΡΩΣΗ Συννεφιά 16 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Γεωργιάδης: Φταίει η διαιτησία και οι αγωνιστικοί χώροι

Γεωργιάδης: Φταίει η διαιτησία και οι αγωνιστικοί χώροι
ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 06.12.2011 | 12:06
Πρώτη δημοσίευση: 06.12.2011 | 12:06

Στους λόγους που ο ΠΑΟΚ εμφανίζει δύο διαφορετικά πρόσωπα σε Ελλάδα και Ευρώπη αναφέρθηκε ο διεθνής μέσος, ωστόσο τόνισε πως τα αποτελέσματα θα έρθουν σύντομα και εντός των συνόρων.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Γεωργιάδης στην εφημερίδα “Εξέδρα”:

Για τις διαφορές μεταξύ Ευρώπης και Ελλάδας: "Στο Europa League έπαιξα αρκετά παιχνίδια ως βασικός. Εκεί το ποδόσφαιρο είναι διαφορετικό. Οι ομάδες δεν έχουν ως αυτοσκοπό να καταστρέψουν το παιχνίδι αλλά να δημιουργήσουν. Υπάρχουν χώροι για να κινηθεί ένας παίκτης και σίγουρα μας βοηθάει και ο ρυθμός, αφού ο διαιτητής σφυρίζει μόνο όταν είναι απολύτως απαραίτητο και υπάρχει πραγματικά παράβαση. Ακόμα και στην Τότεναμ, που υπήρξε μία πολύ άδικη απόφαση με την αποβολή του Σταφυλίδη, ο διαιτητής αντιμετώπισε το παιχνίδι σωστά, το άφηνε να εξελιχθεί και δεν μας έδειξε να έχει πρόθεση για κάτι κακό".
 
Για το τι διαφορετικό συμβαίνει στην Ελλάδα: "Στην Ελλάδα είναι διαφορετικά τα πράγματα. Υπάρχουν πάρα πολλά σφυρίγματα. Δεν μπορείς να βρεις ρυθμό έτσι. Υπάρχει σε πολλές περιπτώσεις και αντιαθλητικό παιχνίδι, το οποίο δεν τιμωρείται όπως στα προηγμένα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, τουλάχιστον στους αγώνες της ομάδας μου. Επίσης, οι αγωνιστικοί χώροι είναι πολύ χειρότεροι και γενικά δεν ευνοούνται οι ομάδες που θέλουν να παίξουν ποδόσφαιρο".
 
Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: "Όλα τα παραπάνω δεν αποτελούν δικαιολογίες για τη θέση μας στη βαθμολογία, αλλά όπως και να 'χει επηρεάζουν την ομάδα και γι' αυτό παρουσιάζει δύο διαφορετικά πρόσωπα σε Ελλάδα και Ευρώπη. Εμείς θα συνεχίσουμε με τη διάθεση να παίξουμε κανονικό ποδόσφαιρο, γιατί όσο καλύτερα αφομοιώσουμε το αγωνιστικό μας πλάνο τόσο πιο εύκολα θα έρθουν τα αποτελέσματα στο μέλλον. Και σ' εμάς δεν αρέσει που δεν παίρνουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε και σύντομα πιστεύω ότι όλα θα αλλάξουν. Το ευχάριστο είναι ότι έχουμε περάσει στην Ευρώπη και μπορούμε να αφοσιωθούμε για περίπου δύο μήνες στις εγχώριες υποχρεώσεις και να προσπαθήσουμε να αντιστρέψουμε το κλίμα".   Διαδώστε αυτό το άρθρο