Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Γεωργιάδης: Γι’ αυτό επέλεξα τον ΠΑΟΚ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
Ο Έλληνας διεθνής μεσοεπιθετικός εξήγησε τους λόγους που τον έκαναν να διαλέξει να συνεχίσει την καριέρα του στην Τούμπα και όχι στην ΑΕΚ. Τραυματίστηκε ο Φωτάκης – “Μέσα” Γκαρσία και Ίβιτς.
Τραυματίστηκε ο Φωτάκης – “Μέσα” Γκαρσία και Ίβιτς

Με δηλώσεις του στο “olapaok.gr”, ο Γεωργιάδης τόνισε πως “… ένιωσα ότι στον ΠΑΟΚ θα με προσέξουν περισσότερο από ό,τι στην ΑΕΚ”, ενώ αναφέρθηκε στους πρώτους στόχους του με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

 
“Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ με πλησίασαν με πολύ ωραίο τρόπο. Ειδικά ο Ζήσης Βρύζας έπαιξε καθοριστικό και καταλυτικό ρόλο στην επιλογή που έκανα τελικά. Με αυτά που μου είπε, με έπεισε ότι είναι καλύτερο για μένα να συνεχίσω την καριέρα μου στον ΠΑΟΚ αντί της ΑΕΚ. Και μόνο που ένιωσα ότι στον ΠΑΟΚ θα με προσέξουν περισσότερο από ό,τι στην ΑΕΚ ήταν αρκετό για μένα, για να επιλέξω τελικά τον ΠΑΟΚ”, ήταν η απάντηση που έδωσε ο παίκτης, όταν του τέθηκε το ερώτημα.
 
Για να συμπληρώσει: “Πραγματικά αισθάνομαι ότι θα συνεχίσω την καριέρα μου πρώτα σε μια οικογένεια και μετά σε μια ομάδα. Έτσι ένιωσα από την αρχή, ότι ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη οικογένεια. Θεωρώ ότι ήταν το καλύτερο για μένα να πάρω την απόφαση να συνεχίσω στον ΠΑΟΚ και πλέον αυτό που θέλω είναι να δικαιώσω αυτούς με επέλεξαν”.
 
Ο Γεωργιάδης μίλησε και για το στοίχημα που έβαλε με τον ίδιο του τον εαυτό, το οποίο κέρδισε με τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ. Ένα στοίχημα το οποίο μπήκε πριν επτά χρόνια, όταν ο Έλληνας διεθνής παίκτης άφηνε τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ, όπου ουσιαστικά ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά, για να συνεχίσει αλλού την πορεία του και να επιστρέψει τελικά στην Τούμπα μέσω… Σερρών.
 
Είπε χαρακτηριστικά: “Πραγματικά, μετά από αυτή την εξέλιξη νιώθω ότι κέρδισα το στοίχημα που είχα βάλει με τον εαυτό μου πριν επτά χρόνια, όταν έφευγα από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ. Είχα βάλει τότε στο μυαλό μου να γυρίσω μια μέρα σε αυτή την ομάδα και να αγωνιστώ στην Τούμπα. Νιώθω ευτυχισμένος, γιατί η επιθυμία μου αυτή πραγματοποιείται”.
 
Όσο για τους πρώτους στόχους του στον ΠΑΟΚ, τόνισε: “Το πρώτο που επιθυμώ είναι να καθιερωθώ στην ομάδα. Ξέρω ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει από τη μια μέρα στην άλλη και ότι χρειάζεται να καταβάλω μεγάλη προσπάθεια από τη μεριά μου. Είμαι διατεθειμένος, όμως, να τα καταφέρω. Από ‘κει και πέρα θέλω με τον ΠΑΟΚ να βγαίνω νικητής πάντου και παντού.
 
Ξέρω πόσο σημαντικό είναι αυτό για τον ίδιο το σύλλογο και τον κόσμο του, γιατί προέρχομαι από αυτή την ομάδα. Επίσης, θα ήθελα με τον ΠΑΟΚ να προκριθώ στην επόμενη φάση του Europa League κι αν μπορώ να βοηθήσω κι εγώ σε αυτή την προσπάθεια. Θα είναι μεγάλη τόνωση και για μένα και για όλους στον ΠΑΟΚ”.
 
Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, ο Γεωργιάδης με τον ΠΑΟΚ συμφώνησαν για συμβόλαιο τριετούς διάρκειας, ύψους 250.000 ευρώ ανά έτος, συν κάποια πριμ επίτευξης στόχων. Το συμφωνητικό αναμένεται να περιλαμβάνει ρήτρα σε περίπτωση μεταγραφής του παίκτη σε άλλη ομάδα μέσα στο διάστημα των τριών χρόνων, η οποία, όμως, δεν έχει καθοριστεί ακόμη.
 
Η διαδικασία υπογραφής δεν αποκλείεται να κινηθεί ακόμη και μέσα στο Σαββατοκύριακο

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε