Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Γεωργιάδης: Το μέλλον μου είναι στον ΠΑΟΚ

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS

Ο νεαρός μεσοπειθετικός παρουσιάστηκε από τον ΠΑΟΚ και εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση να επιστρέψει στην Τούμπα.

Έγινε η συνάντηση με Φλωρίδη – Ο Κατσαρής ενημερώνει τον Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ

Ο Γιώργος Γεωργιάδης τόνισε ότι ο βασικός λόγος που επέστρεψε στον ΠΑΟΚ ήταν τα λόγια του Βρύζα και του Ζαγοράκη που τον έκαναν να πιστέψει πως εκεί είναι το μέλλον του, παρά το ότι η πρόταση της ΑΕΚ ήταν περίπου ίδια:

“Οι προτάσεις της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ ήταν περίπου ίδιες. Με τον Ζαγοράκη και τον Βρύζα μιλούσαμε μαζί την τελευταία ημέρα και πίστεψα αυτά που μου είπαν. Επτά χρόνια πριν που έφυγα ήταν δύσκολο για μένα, γιατί έπρεπε να αποδείξω ότι δεν είμαι ανίκανος. Πάλεψα και προσπάθησα και τώρα είμαι πίσω και θέλω να δικαιώσω όσους με επέλεξαν.

Έχω κάνει κάποια σχετική προετοιμασία μόνος μου, όμως, είναι αλλιώς για έναν παίκτη να συμμετέχει στο βασικό στάδιο, που είναι σημαντικό. Είμαι πίσω, όμως, θα προσπαθήσω σύντομα να φτάσω τους υπόλοιπους συμπαίκτες μου.

Με υποδέχτηκαν όλοι ζεστά. Άλλωστε, έχω φίλους εδώ και θα με βοηθήσουν να μπω γρήγορα 100% μέσα στην ομάδα. Η αλήθεια είναι ότι χρειάζομαι πίστωση χρόνου, αλλά από πρώτη στιγμή θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε