Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Για μία θέση στον τελικό: Μπαρτσελόνα – Τσέλσι (21:45)

ΦΩΤΟ REUTERS.
ΦΩΤΟ REUTERS.

Οι δυο ομάδες θα διεκδικήσουν το πρώτο… εισιτήριο για τον τελικό της 19ης Μαΐου.(21:45, MEGA). Παρακολουθήστε LIVE από το NewsIt την εξέλιξη της αναμέτρησης για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Μία εβδομάδα μετά τη νίκη της Τσέλσι επί της Μπαρτσελόνα με 1-0 του “Στάμφορ Μπριτζ”, οι δυο ομάδες αναμετρώνται στο “Καμπ Νου”, σε ένα παιχνίδι που χαρακτηρίζεται και… πρόωρος τελικός.

Το ματς θεωρείται το πιο κρίσιμο της χρονιάς και έρχεται σε μια πολύ δύσκολη χρονική συγκυρία, ειδικά για τους “μπλαουγκράνα”. Η ήττα -και μάλιστα στην έδρα τους- το περασμένο Σάββατο από τη Ρεάλ του Μουρίνιο, έβαλε οριστικό τέλος στις ελπίδες των Καταλανών για πιθανή κατάκτηση του ισπανικού πρωταθλήματος.

Απ’ την άλλη, η Τσέλσι βλέπει ως μονόδρομο την πρόκριση στον τελικό, προκειμένου να μετριάσει την απογοητευτική της πορεία στην Πρέμιερ Λιγκ (ΟΙ “ΜΠΛΕ” μετά το 0-0 με την Άρσεναλ βρίσκονται στην έκτη θέση με την προοπτική συμμετοχής στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ να απομακρύνεται).

Να τονίσουμε πως οι δυο ομάδες έχουν συναντηθεί σε τέσσερις περιπτώσεις σε νοκ άουτ φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, με την Μπαρτσελόνα να έχει προκριθεί στις τρεις από αυτές.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε