Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Για να κάνουν… σεφτέ: ΑΕΚ – Άρης (20:30)

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Δύο ομάδες που… βράζουν στο ίδιο καζάνι ! ΑΕΚ και Άρης βρίσκονται χωρίς νίκη και γκολ στο πρωτάθλημα και θέλουν να κάνουν σεφτέ στη φετινή Σούπερ Λίγκα (20:30, NewsIt, Novasports 1). Στα επίσημα του ΟΑΚΑ θα βρεθεί ο Κιθ Χάρις

Δύο ομάδες που αντιμετωπίζουν σημαντικά αγωνιστικά και οικονομικά προβλήματα τίθενται αντιμέτωπες, για την τρίτη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Σίγουρα οι διοικητικές εξελίξεις έχουν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον στην Ένωση, με τον ερχομό του Κιθ Χάρις στην Ελλάδα, αλλά υπάρχει και το αγωνιστικό μέρος, στο οποίο η ΑΕΚ έχει μείνει πίσω.

Έτσι λοιπόν, έχοντας των Άγγλο υποψήφιο επενδυτή στα επίσημα του ΟΑΚΑ, τα… πιτσιρίκια του Βαγγέλη Βλάχου καλούνται να ξεπεράσουν το επιθετικό πρόβλημα που έχουν μέχρι στιγμής, να βάλουν το πρώτο τους τέρμα στο πρωτάθλημα και να πάρουν το πρώτο τους «τρίποντο» και μάλιστα μπροστά στον κόσμο τους (καιρού επιτρέποντος η ΠΑΕ αισιοδοξεί για περισσότερους από 20.000 θεατές στις κερκίδες).

Ο Έλληνας τεχνικός φαίνεται να έχει καταλήξει στο σχήμα που θα παρατάξει με μοναδικό δίλημμα τη θέση του δεξιού μπακ που διεκδικούν Βλάχος και Αρκούδας. Ο Κωνσταντόπουλος θα είναι στο τέρμα, ο Κοντοές αριστερό μπακ, οι Κουτρουμπής και Γιάγκο στο κέντρο της άμυνας (στον πάγκο ο Μπουγαΐδης), Ρίκκα και Κορδέρο θα είναι τα αμυντικά χαφ, με τον Γκερέιρο μπροστά τους και στις “πτέρυγες” τους Φούντα και Λαγό, ενώ μοναδικός φορ θα είναι ο Κατσικοκέρης.

Τον ίδιο στόχο έχει και ο Άρης, που ψάχνει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα (έχει ένα βαθμό μετά την εντός έδρας ισοπαλία της περασμένης αγωνιστικής με ΟΦΗ), αλλά να πετύχει και το πρώτο του γκολ.

Όσον αφορά τα πλάνα του Μάκη Κατσαβάκη, την “κίτρινη” εστία θα υπερασπιστεί ο Διούδης (ή ο Βελλίδης), ο οποίος μπροστά του θα έχει – από δεξιά προς αριστερά – τους Γιαννίτση, Παπαζαχαρία, Παντίδο και Ψυχογιό. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν οι Κοέλιο και Πουλίδο, ενώ πιο μπροστά θα παίξουν οι Γιαννιώτας, Παπαστεριανός και Καπετάνος. Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Γκέσιος.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε