Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Για να το… γυρίσει: Ολυμπιακός – Λεβάντε (22:05)

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Μπορεί το 3-0 του πρώτου αγώνα με τη Λεβάντε να κάνει δύσκολο το έργο του, αλλά έχοντας τον κόσμο στο πλευρό του, ο Ολυμπιακός θα “παλέψει” για την ανατροπή (22:05, ΑΝΤ1, NewsIt) και την πρόκριση για τους “16” του Γιουρόπα Λιγκ

Ο Ολυμπιακός εμφανίστηκε κάκιστος στη Βαλένθια και να γνώρισε βαριά ήττα με 3-0 από τη Λεβάντε, με κόντρα διαιτησία, αλλά το βράδυ του δίνεται μία δεύτερη ευκαιρία να πραγματοποιήσει την αγωνιστική… υπέρβαση και να προκριθεί.

Οι «ερυθρόλευκοι» είναι πλέον περισσότερο υποψιασμένοι για τους Ισπανούς και την πολύ καλή δεξιά τους πτέρυγα, απ’ όπου και προήλθαν τα περισσότερα ρήγματα στην άμυνα τους. Το πιο σημαντικό όμως είναι πως θα βρίσκονται σε ένα γεμάτο «Καραϊσκάκη», το οποίο μπορεί να τους ωθήσει στην ανατροπή (έχουν μείνει ελάχιστα εισιτήρια).

Ο Μίτσελ δεν άνοιξε τα χαρτιά του για την ενδεκάδα που θα χρησιμοποιήσει ούτε στην τελευταία προπόνηση της Τετάρτης. Με πιο πιθανό τον Μέγιερι να κάτσει κάτω απ’ τα δοκάρια, Σιόβας και Κοντρέρας φαίνεται πως έχουν ένα μικρό προβάδισμα έναντι του Μανωλά για το δίδυμο των στόπερ, ενώ ο Μανάτης ίσως χρησιμοποιηθεί στα δεξιά της άμυνας, με τον Χολέμπας απ’ την άλλη μεριά.

Ο Φέισα αναμένεται να είναι αμυντικό χαφ έχοντας δίπλα του Γκρέκο και Μασάντο, ενώ ο Μήτρογλου θα είναι στην κορυφή της επίθεσης με τον Τζεμπούρ σε πιο περιφερειακό ρόλο και τον Βλαχοδήμο σε θέση δεξιού μεσοεπιθετικού (χωρίς να αποκλείεται η επιστροφή του Πίνο).

Υπενθυμίζεται πως εκτός πλάνων είναι ο τιμωρημένος Αμπντούν, ο ανέτοιμος Φουστέρ, ο Παπάζογλου που δεν έχει δηλωθεί, ο νεοαποκτηθείς Μπόατενγκ, αλλά και οι Πάντελιτς και Μοντέστο για λόγους τακτικής. Προπόνηση έχει προγραμματιστεί και για το πρωί.

Διαβάστε ακόμα…

Μίτσελ: Θα χρειαστούμε μερικούς ήρωες!

Σύνθημα… ανατροπής από Μίτσελ: Πιστέψτε το, γυρίζει!

Καράμπελας: Ξέρουμε ότι θα υποφέρουμε!

Μαρτίνεθ: Μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο 90λεπτο

Με Πίνο κόντρα στην Λεβάντε ο Ολυμπιακός

Με Καράμπελα και Βύντρα στην Αθήνα η Λεβάντε

Μίτσελ: Είμαστε ο Ολυμπιακός και θα τα δώσουμε όλα

Ζαρντίμ: Να μου στείλει ο Ολυμπιακός ένα μετάλλιο πρωταθλητή

Υπό βροχή και χωρίς προβλήματα η προπόνηση του Ολυμπιακού

Εξώδικο του Τζιμπούρ στον ΣΚΑΙ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε