Τρίτη, 16 Απρ.
19oC Αθήνα

Για όλα φταίνε τα αποδυτήρια

Φωτογραφία αρχείου

Στα διοικητικά, αλλά και στα εσωτερικά προβλήματα επικεντρώθηκε ο Αντώνης Μήνου σχετικά με την αγωνιστική κατάσταση της ΑΕΚ.

Ο παλαίμαχος άσος της Ένωσης μίλησε στον Nova Sport FM για τα σκαμπανεβάσματα που παρουσιάσουν οι “κιτρινόμαυροι” στην απόδοσή τους και δήλωσε: “Τα προβλήματα και η αγωνιστική απειθαρχία ξεκινάνε από τα αποδυτήρια. Από τη σχέση της διοίκησης με τους παίκτες και στα προβλήματα των παικτών με τον προπονητή. Υπάρχουν κάποια οικονομικά προβλήματα που ταλανίζουν την ομάδα.

Δεν πληρώνονται τακτικά οι παίκτες και έτσι ο προπονητής δεν μπορεί να τους επιβληθεί. Δεν μπορεί να φέρει την ισορροπία στην ομάδα και να είναι πιεστικός σε παιδιά που προσπαθούν στην προπόνηση αλλά δεν τα καταφέρνουν τόσο καλά μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
Αν υπήρχε ισχυρή διοίκηση και με έναν προπονητή σαν το Μπάγεβιτς, ο οποίος έχει πετύχει, δεν δίνει εξετάσεις ούτε κρίνεται αν είναι καλός ή κακός τεχνικός, θα μπορούσε η ΑΕΚ να βρει το δρόμο της. Τώρα δεν μπορεί να πάρει αυτά που προσδοκά από τους παίκτες. Για το αν πρέπει να φύγει ή όχι δεν το ξέρω εγώ. Υπάρχουν αρμόδιοι”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε