Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

“Για πάντα στον ΠΑΟΚ”

“Για πάντα στον ΠΑΟΚ”
Ο Πάμπλο Κοντρέρας μίλησε στον γνωστό, πλέον, ΠΑΟΚτζή παπά Χρήστο και του αποκάλυψε την επιθυμία να “γεράσει” με την φανέλα του “δικεφάλου”.

Το μνημόσυνο του Παναγιώτη Κατσούρη τέλεσε ο πατέρας- Χρήστος, ο οποίος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον Πάμπλο Κοντρέρας. Όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή του στο “Αθλητικό Metropolis”, ο Χιλιανός του εκμυστηρεύτηκε ότι θέλει να κλείσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ.
 
 
 
Αναλυτικά όσα είπε ο Παπά- Χρήστος:

Για το μνημόσυνο του Παναγιώτη Κατσούρη: “Ήταν μία μέρα στενοχώριας, όμως, αισθάνθηκα πολύ όμορφα, γιατί καμιά φορά η θλίψη φέρνει χαρά βλέποντας τους παίκτες  να δίνουν το παρών στο μνημόσυνο. Καθόμουν πολύ ώρα εκεί και κατάλαβα πόσο καλή οικογένεια είναι ο ΠΑΟΚ. Είχα ένα διάλογο με τον Κοντρέρας και συζητήσαμε και για το δικό του πρόβλημα. Κατάλαβα ότι είναι πολύ φιλοσοφημένος άνθρωπος. Στη συνέχεια, συζήτησα και με τον Γκαρσία που είχε χάσει τη μητέρα του. Όταν ζήτησα τα ονόματα των οικογενειών του για να προσευχηθώ για τις οικογένειες τους, με κοιτούσαν με απορία γιατί μου εξήγησαν ότι δεν είμαστε ίδια θρησκεία, αλλά, τους εξήγησα ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Ο Χιλιάνος μου εξομολογήθηκε πόσο κοντά ήρθαν οι συμπαίκτες του και του στάθηκαν στη δύσκολη στιγμή της ζωής του. Όταν βγήκε με κόκκινη κάρτα μου είπε ότι ένιωσε σαν να τον αγκάλιασε όλη η ομάδα, αλλά, και η κερκίδα. Επίσης, μου είπε ότι εδώ θέλω να γεράσω εδώ, θέλω να κλείσω την καριέρα μου στον ΠΑΟΚ”.
 
Για την κατάσταση με τον Ολυμπιακό: “Μας προσβάλλουν με αυτά που κάνουν. Μια βόρεια Ελλάδα που έχει προσφέρει τόσα πολλά, την αντιμετωπίζουν έτσι. Με πείραξε πολύ όταν έμαθα ότι χάθηκε μια ψυχή επειδή δε σηκώθηκε το ελικόπτερο και σηκώθηκε για να γίνει η φύλαξη του Ολυμπιακού. Νομίζουν ότι είμαστε κάφροι, δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό. Δεν καταλαβαίνουν ότι είμαστε στο χείλος του γκρεμού και αυτοί συνεχίζουν να απολαμβάνουν τη ζωή. Έχω αρχίσει να καταλαβαίνω ότι είναι κάποιοι που πρέπει να μας κάνουν έλεγχο και να μας κάνουν κουμάντο. Χαίρομαι που κάποια ραδιόφωνα λένε όλη την αλήθεια και δεν δείχνουν φόβο. Η αδικία έχει πολύ μεγάλη ένταση μέσα στη ζωή των οπαδών. Αυτό πρέπει να καταλάβουν όλοι οι άθλιοι που καταδικάζουν τα παιδιά της κερκίδας. Υπάρχουν παιδιά που στερούνται πολλά για να πάνε στο γήπεδο. Μας έφεραν 200 αστυνομικούς από την Αθήνα, δηλαδή την άλλη φορά τι θα μας φέρουν τα τάνκς. Έχουμε δικαίωμα να αγαπάμε την ομάδα μας και να τη βλέπουμε όποτε θέλουμε”.
 
Για το αν απαντούσε θετικά σε μια πρόταση της ΠΑΕ για να αναλάβει κάποιο πόστο στην επικοινωνία με τους οπαδούς: “Επίσημα δεν θέλω κανένα τομέα. Εγώ θέλω να είμαι μαζί με το λαό. Είμαι εκεί βοηθάω, υπάρχω, αλλά το πιο σημαντικό για εμένα είναι να είμαι μαζί με το λαό. Όταν μπαίνω μέσα στην κερκίδα και βλέπω όλα τα παιδιά το πάθος που δείχνουν, καταλαβαίνω πόσο αγαπάνε την ομάδα τους. Να ξέρετε κάτι η κοινωνία δεν χαλάει από τα παιδιά της κερκίδας, αλλά, από τους γραβατάκηδες. ήρθε λέει ο αυτοκράτορας, ποιος αυτοκράτορας ρε παιδιά, νομίζουν ότι είναι κάποιοι με τα δικά μας λεφτά”.
 
Για τον “πόλεμο” που δέχθηκε ο ίδιος επειδή είναι δηλωμένος ΠΑΟΚτσής:“Συνεχίζουν να με πολεμάνε. Δεν θα το βάλω κάτω. Θα το παλέψω μέχρι τέλους.. Αυτή τη στιγμή μέσα στο ναό περιμένουν 15 άτομα για να τους εξομολογήσω”.
 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε