Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Για την επιβίωση…

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ολυμπιακός και Άρης κοντράρονται στο Γ. Καραϊσκάκης με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα τους δώσει τη δυνατότητα να διεκδικήσουν τη δεύτερη θέση στα πλέι οφ και το καλύτερο εισιτήριο για το Europa League.

Ο Ολυμπιακός βρίκσεται σε εξαιρετικά άσχημη θέση αφού εκτός όλων των άλλων έχει να αντιμετωπίσει και τις αντιδράσεις τους κόσμου του.

Η διοίκηση προβληματίζεται για τα όσα θα συμβούν στο Γ. Καραϊσκάκης σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος αφού ο κόσμος της ομάδας έδειξε στο ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ ότι δεν μπορεί να δεχτεί τη φετινή αποτυχία.

Ο Μπάντοβιτς προσπάθησε να ανυψώσει το ηθικό των παικτών αλλά ούτε αυτό είναι εύκολο. Όταν επί χρόνια διεκδικείς και παίρνεις τους τίτλους, είναι δύσκολο ξαφνικά να αγωνίζεσαι για να έρθεις τρίτος…

Εκτός όλων αυτών υπάρχουν και οι πολλές απουσίες που ίσως φέρουν στην ενδεκάδα τον Βαλεριάνο. Συνολικά 10 παίκτες δεν μπορούν να ενισχύσουν την προσπάθεια του Ολυμπιακού. Νικοπολίδης, Λεονάρντο, Ντιόγο, Ζαϊρί, Ντάτολο, Τοροσίδης, Μαρέσκα, Μέλμπεργκ, Γκαλίτσιος και Γκαλέτι είναι εκτός.

Και στο αντίπαλο στρατόπεδο πάντως τα πράγματα δεν είναι καλύτερα. Όλοι περιμένουν την ολοκλήρωση της σεζόν και τις κινήσεις που θα κάνει ο Κούπερ για την ενίσχυση της ομάδας.

Στο Γ. Καραϊσκάκης ο Άρης θα παραταχτεί χωρίς 8 βασικούς του παίκτες. Ναφτί, Κόκε, Τζόνσον, Λαμπριάκος, Βανγγέλι, Ορτίθ, Νέτο και Πρίττας θα χάσουν το σημερινό ματς.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 19.00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τη ΝΕΤ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε