Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Για την πρόκριση στην Πόλη

Ρεβάνς για την ήττα στο ΟΑΚΑ θέλει να πάρει ο Παναθηναϊκός
Ρεβάνς για την ήττα στο ΟΑΚΑ θέλει να πάρει ο Παναθηναϊκός, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται ένα βαθμό για να σφραγίσει το εισιτήριο στους “32” του Europa League και τη νίκη για την πρωτιά του ομίλου.

Οι πράσινοι αφήνουν πίσω τους την ήττα στο ντέρμπι και επικεντρώνονται στη σημερινή μάχη κόντρα στην Γαλατάσαραϊ. Η πρόκριση στην επόμενη φάση πρέπει να θεωρείται δεδομένη αφού μπορεί να μην χρειαστεί ούτε βαθμός από εδώ και πέρα, αρκεί να μην κάνει το 2 στα 2 η Ντιναμό Βουκουρεστίου. 

Αυτό όμως δεν σημαίνει κάτι μιας και ο Παναθηναϊκός για λόγους ψυχολογίας και πρεστίζ θέλει τη νίκη απέναντι στους Τούρκους, οι οποίοι είχαν κερδίσει στο πρώτο ματς στο ΟΑΚΑ. Αν πάρει το τρίποντο η ελληνική ομάδα τότε θα αγκαλιάσει την πρώτη θέση του ομίλου που θα της δώσει την ευκαιρία για μία πιο ευνοϊκή κλήρωση. 

Ο Άντε Ρουκάβινα πιθανότατα θα αντικαταστήσει τον τραυματία  Δημήτρη Σαλπιγγίδη στην ενδεκάδα του αποψινού αγώνα. Ο Καραγκούνης θα κάνει την επανεμφάνιση του, ενώ ο Γκάμπριελ θα αγωνιστεί στην δεξιά πλευρά της άμυνας αντί του Σεϊταρίδη που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής. 

Πιθανή ενδεκάδα

Τζόρβας, Γκάμπριελ, Σπυρόπουλος, Βύντρα, Σαριέγκι, Σιμάο, Ζιλμπέρτο, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Ρουκάβινα, Σισέ.

Από την άλλη οι Τούρκοι έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση αλλά θέλουν και την πρωτιά του ομίλου. Αυτή θα έρθει σίγουρα με νίκη, ενώ ακόμη και η ισοπαλία τους βολεύει. 

Ο Φρανκ Ράικαρντ δεν υπολογίζει στον τραυματία Μίλαν Μπάρος. 

Πιθανή ενδεκάδα 

Φράνκο, Μπαλτά, Γκοκχάν Ζαν, Σαμπρί, Σαρπ, Σερβέτ, Τοπάλ, Αρντά, Κιούελ, Ελάνο, Νοντά.

Βαθμολογία

1. Γαλατάσαραϊ 10
2. Παναθηναϊκός 9
3. Ντιναμό Βουκουρεστίου 3
4. Στουρμ 1

Η τελευταία αγωνιστική (16/12)

20.00 Παναθηναϊκός-Ντιναμό Βουκουρεστίου 
20.00 Στουρμ Γκρατς-Γαλατάσαραϊ    

Οι δηλώσεις του Τεν Κάτε

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε