Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Για την “τιμή”, το γόητρο και τους βαθμούς ο ΠΑΟ – Ανακοίνωσε την ενδεκάδα ο Φερέιρα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Οι πράσινοι ολοκληρώνουν στη Δανία τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις και θέλουν να τελειώσουν τον όμιλο με ψηλά το κεφάλι. Η νίκη αποτελεί μονόδρομο για την Κοπεγχάγη που κρατάει την τύχη στα χέρια της. Οι 11 που θα ξεκινήσει ο Φερέιρα.

Γκοβού: Παίρνω 1015 ευρώ!

Όπως δήλωσε και ο Ζεσουάλντο Φερέιρα στη συνέντευξη τύπου το γόητρο του Παναθηναϊκού στην Ευρώπη αποτελεί από μόνο του κίνητρο, ενώ σημαντικοί είναι και οι βαθμοί που θα βοηθήσουν την Ελλάδα αλλά και το τριφύλλι να βελτιώσει τη θέση του στην κατάταξη. Μην ξεχνάμε και το πριμ των 800.000 ευρώ για κάθε νίκη στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Οι πράσινοι ολοκληρώνουν την ευρωπαϊκή τους περιπέτεια στη Δανία, κόντρα στην Κοπεγχάγη που θέλει να γράψει ιστορία και να περάσει για πρώτη φορά στους “16” του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο τεχνικός του “τριφυλλιού”, Ζεσουάλντο Φερέιρα, ενημέρωσε τους παίκτες για το πλάνο ενδεκάδας ενόψει του αγώνα με τους Δανούς και σε αυτήν δεν βρίσκεται ούτε ο Καραγκούνης, ούτε ο Λέτο. Αντίθετα, στους πρώτους έντεκα συμπεριλαμβάνονται οι Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, Λουΐς Γκαρσία και Στέργος Μάρινος.

Έτσι, κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Τζόρβας. Στην άμυνα θα παίξουν οι Βύντρα, Μπουμσόνγκ, Καντέ και Σπυρόπουλος, ενώ τη μεσαία γραμμή πλαισιώνουν οι Σιμάο και Ζιλμπέρτο Σίλβα, ενώ η τριάδα πίσω από τον Σισέ θα αποτελείται από τους Χριστοδουλόπουλο στα αριστερά, Λουίς Γκαρσία πίσω από τον Γάλλο και δεξιά τον Μαρίνο.

 

Αν ο Γιώργος Καραγκούνης αγωνιστεί θα συμπληρώσει 100 ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Ο αγώνα θα ξεκινήσει στι 21.45 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το MEGA ενώ θα υπάρχει και LIVE ενημέρωση από το NewsIt. Το Πάρκεν θα είναι κατάμεστο.

4ος ΟΜΙΛΟΣ
 
1. Μπαρτσελόνα 11
2. Κοπεγχάγη 7
3. Ρούμπιν Καζάν 6
4. Παναθηναϊκός 2

Στο άλλο ματς του ομίλου η Μπαρτσελόνα, που θα παραταχτεί με πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα της, υποδέχεται την Ρούμπιν η οποία διατηρεί ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε