Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Για την υπέρβαση στη Μαδρίτη ο Άρης κόντρα στην Ατλέτικο (22:05)

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Το “τέλειο παιχνίδι” ζήτησε από τους παίκτες του ο Κούπερ κόντρα στην Ατλέτικο για το Γιουρόπα Λιγκ. Η ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει ο Αργεντινός τεχνικός. Πρόκληση για τον Χαβίτο να αγωνιστεί μπροστά στους συμπατριώτες του. Χιονιά συνάντησε στη Μαδρίτη ο Άρης.

Απέναντι στο πιο δύσκολο ματς της ευρωπαϊκής του περιπέτειας βρίσκεται την Τετάρτη ο Άρης. Η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν αφήνει πολλά περιθώρια αισιοδοξίας, ο Κούπερ σέβεται την ανωτερότητα της, ωστόσο όπως δήλωσε και στη συνέντευξη Τύπου δεν το βάζει κάτω. “Ξέρουμε ότι θα αγωνιστούμε σε μία δύσκολη έδρα, απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα και βρισκόμαστε σε μειονεκτική θέση. Έχουμε όμως δικαίωμα στην ελπίδα. Έτσι όπως είναι τα πράγματα στον όμιλο νομίζω ότι δεν μας αρκεί ούτε η ισοπαλία. Πρέπει να δώσουμε το 100% για να πετύχουμε και θέλω οι παίκτες μου να είναι συγκεντρωμένοι και στα 90 λεπτά. Για να πετύχουμε τον στόχο μας χρειαζόμαστε το τέλειο παιχνίδι”, δήλωσε μεταξύ άλλων ο Αργεντινός προπονητής.
 
Τους παίκτες του Άρη εκπροσώπησε ο Χαβίτο: “ Είναι πρόκληση να αγωνίζεσαι σε μία τέτοια έδρα απέναντι σε μια τέτοια ομάδα και ειδικά για μένα που θα παίξω στην πατρίδα μου μπροστά σε συμπατριώτες μου. Συμφωνώ με τον προπονητή μου ότι έχουμε δικαίωμα να ελπίζουμε σε ένα θετικό αποτέλεσμα”. Δήλωσε ο Ισπανός μέσος του Άρη.
 
Οι παίκτες της ελληνικής ομάδας συνάντησαν πολύ κρύο στην Μαδρίτη την Τρίτη καθώς την προηγούμενη μέρα χιόνιζε, ενώ προπονήθηκαν κάτω από χιονόνερο και με θερμοκρασία 2-3 βαθμούς πάνω από το μηδέν.
 
Στην αποστολή που βρίσκεται στην Ισπανία μετέχουν 17 ποδοσφαιριστές καθώς πέρα από τους τραυματίες Γκιάρο, Χουάνμα και Τσεσνάουσκις δεν συμπεριλήφθηκε ούτε ο Κάλβο λόγω πειθαρχικού παραπτώματος.
 
Ο Κούπερ αναμένεται να παρατάξει τον Άρη με σχήμα 4-4-1-1 στο παιχνίδι της Τετάρτης με τον Σηφάκη κάτω από τα δοκάρια, τους Οριόλ και Λαζαρίδη στο κέντρο της άμυνας, τον Βαγγέλη στο δεξί άκρο και τον Μίσελ στο αριστερό, τους Φατί και Τόχα ως ανασταλτικούς μέσους, με τους Μενδρινό και Χαβίτο δεξιά και αριστερά αντίστοιχα και τον Κόκε πίσω από τον Τσέζαρεκ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε