Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Για τίτλους και τον Χιμένεθ ήρθαν στην Ελλάδα Κάλα και Χοσέ Κάρλος

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Οι δύο Ισπανοί υπέγραψαν τα νέα τους συμβόλαια με την ΑΕΚ και παρουσιάστηκαν επίσημα από τη διοίκηση της ΠΑΕ.

Ο Χουάν Κάλα και ο Χοσέ Κάρλος είναι και επίσημα παίκτες της ΑΕΚ. Οι δύο Ισπανοί στις πρώτες τους δηλώσεις αναφέρθηκαν στον Μανόλο Χιμένεθ ο οποίος έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην επιλογή τους

Χουάν Κάλα: “Είναι πολύ σημαντικό γεγονός ότι ο προπονητής μας ήθελε στην ομάδα και μας γνώριζε. Αυτό ήταν ένα στοιχείο, αλλά ρόλο έπαιξε και η επικοινωνία με τη διοίκηση και τον τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ. Μίλησα με τον κ. Χιμένεθ μόνο μία φορά. Από εκεί και πέρα τη δουλειά έκαναν οι μάνατζερ. Μου ανέφερε πως η ομάδα κατέκτησε το Κύπελλο και πως θα λάβει μέρος στο Europa League. Αυτό ήταν ένα σημαντικό κίνητρο για να έρθω.

Γνωρίζω πως η ΑΕΚ είχε πολλά χρόνια να κατακτήσει κάποιον τίτλο και τα κατάφερε πέρυσι με τη βοήθεια του κ. Χιμένεθ. Μακάρι να το επαναλάβει και φέτος”

Χοσέ Κάρλος:  “Η παρουσία του Χιμένεθ ήταν καταλυτικός παράγοντας. Έχουμε συνεργαστεί και χαίρομαι που θα συνεργαστούμε ξανά. Θέλω να ανταποκριθώ σε αυτά που θα ζητήσει ο προπονητής από μένα. Δεν χρειάστηκε να μου πει πολλά πράγματα ο κύριος Χιμένεθ. Ήταν ευκαιρία για μένα να έρθω σε μία σημαντική ομάδα, να μου δοθούν ευκαιρίες να παίξω και να εξελιχθώ σαν ποδοσφαιριστής.

Στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος, η διατήρηση του τίτλου του Κυπέλλου και μία καλή πορεία στην Ευρώπη. Μακάρι η παρουσία μου στην ομάδα να συνδυαστεί με μία πετυχημένη σεζόν.

Δεν μπορούσα να δεσμευτώ για περισσότερο. Ήθελα να δω πώς θα εξελιχθεί αυτός ο πρώτος χρόνος. Αν δω μετά από αυτό το χρόνο πως όλα είναι καλά και είναι όλοι ευχαριστημένοι ,ίσως γίνει κάτι το επόμενο καλοκαίρι.”

Οι ανακοινώσεις της ΑΕΚ για τους δύο παίκτες:

“Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Jose Carlos έως τις 30/6/2012”. 

“Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Juan Cala με τη μορφή δανεισμού έως τις 30/6/2012”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε