Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Για το +3 ο ΠΑΟ – Η αυλαία ανοίγει σε Θεσσαλονίκη και Νέα Σμύρνη

Οι πράσινοι έχουν θεωρητικά εύκολο έργο αφού υποδέχονται τον Πανσερραϊκό στο ΟΑΚΑ όμως όπως αποδείχθηκε και κόντρα στη Λάρισα η ζημιά δεν αργεί να γίνει. Ηρακλής – Εργοτέλης και Πανιώνιος – Κέρκυρα τα άλλα δύο ματς της 13ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Superleague.
17.15 Ηρακλής – Εργοτέλης (NOVA)
 
Η δεύτερη συνεχόμενη ήττα που υπέστη ο Ηρακλής σίγουρα προβληματίζει τον Μαρίνο Ουζουνίδη που εκτός των άλλων έχει να αντιμετωπίσει και τις απουσίες τεσσάρων παικτών. Αυτοί είναι οι Κομπαγιάσι, Κατσαμπής, Κανακούδης και ο τιμωρημένος Ιάκομπ, Ο προπονητής του γηραιού ζήτησε τη νίκη που θα επαναφέρει την ηρεμία στις τάξεις της ομάδας.
 
Αντίθετα είναι η κατάσταση στον Εργοτέλη αφού η νίκη επί της Λάρισας έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί. Οι Κρητικοί θα πάνε στη Θεσσαλονίκη χωρίς τον τιμωρημένο Ρουμπάκη και τους ανέτοιμους Χρυσοφάκη, Αλεξόπουλο.
 
17.15 Πανιώνιος – Κέρκυρα (NOVA)
 
Ο Πανιώνιος μετρά δύο συνεχόμενες νίκες αλλά η διοικητική αναταραχή δεν τον αφήνει να “αγιάσει”. Μεσοβδόμαδα έγινε γνωστό ότι ο Κωνστατνίνος Τσακίρς θα συνεχίσει μόνος μέχρι το καλοκαίρι αφού δεν υπήρξε συμφωνία για την πώληση των μετοχών στον Ηλία Λιανό. Στα αγωνιστικά ο Άκης Μάντζιος δεν αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα και αναμένεται να παρατάξει επιθετικό σχήμα έτσι ώστε να μπορέσει να πάρει ένα ακόμη τρίποντο.
 
Η Κέρκυρα μετά το εξαιρετικό ξεκίνημα που έκανε στο πρωτάθλημα μετράει συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα (5 αγώνες χωρίς νίκη και μόλις ένας βαθμός συγκομιδή σε αυτό το διάστημα) και πλέον βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη. Ο Μπάμπης Τεννές πλήρωσε το μάρμαρο και ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς θα κάνει το ντεμπούτο του στο ματς της Νέας Σμύρνης.
 
19.30 Παναθηναϊκός – Πανσερραϊκός (NOVA)
 
Οι πράσινοι προέρχονται από 2 συνεχόμενες νίκες, έχουν τον Τζιμπρίλ Σισέ σε καταπληκτική φόρμα (7 γκολ στα 5 τελευταία ματς) και θέλουν τη νίκη που θα τους φέρει προσωρινά στο +3 από τον Ολυμπιακό. Ο Φερέιρα όπως αναμενόταν άφησε εκτός τους Καραγκούνη – Λέτ, ενώ έκπληξη αποτέλεσε ο αποκλεισμός του Κατσουράνη για λόγους ξεκούρασης. Στα θετικά η επιστροφή του Γκοβού.
 
Ο Πανσερραϊκός ταξιδεύει στην Αθήνα χωρίς άγχος αφού και να ηττηθεί κανείς δεν μπορεί να πει κάτι στους παίκτες του Κοκότοιτς. Η νίκη, σε δύο δόσεις, επί του Άρη έβγαλε τους Σερραίους από την επικίνδυνη ζώνη αλλά έτσι όπως είναι το φετινό πρωτάθλημα από τη μία αγωνιστική στην άλλα μπορεί εύκολα μία ομάδα να βρεθεί στις τελευταίες θέσεις.
 

Το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Superleague

 
Σάββατο 04/12
 
17.15 Ηρακλής – Εργοτέλης (NOVA)
17.15 Πανιώνιος – Κέρκυρα (NOVA)
19.30 Παναθηναϊκός – Πανσερραϊκός (NOVA)
 
Κυριακή 05/12
 
15.00 Ξάνθη – Ολυμπιακός Βόλου (ΝΕΤ)
15.00 Ατρόμητος – ΑΕΚ (NOVA)
17.15 Άρης – Αστέρας Τρίπολης (NOVA)
17.15 Λάρισα – ΠΑΟΚ (NOVA)
19.30 Καβάλα – Ολυμπιακός (NOVA)
 

Η βαθμολογία μετά από 12 αγώνες

 
1. Παναθηναϊκός 27
2. Ολυμπιακός 27
3. Καβάλα 19
4. ΑΕΚ 19
5. ΠΑΟΚ 17
6. Άρης 16
7. Ολυμπιακό Βόλου 16
8. Ηρακλής 15
9. Ξάνθη 14
10.Ατρόμητος 14
11.Πανσερραϊκός 14
12.Αστέρας Τρίπολης 14
13.Εργοτέλης 13
14.Κέρκυρα 13
15.Πανιώνιος 13
16.Λάρισα 11

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε