Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Για το 4Χ4 – ΟΦΗ-ΠΑΟΚ (19:30)

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Με στόχο την τέταρτη συνεχόμενη νίκη που θα τον φέρει -έστω και προσωρινά- στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα ο ΠΑΟΚ κοντράρεται με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

Οι Κρητικοί προέρχονται από την ήττα στην Κέρκυρα και θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα με τον Νίκο Α ναστόπουλο να ετοιμάζει εκπλήξεις στην ενδεκάδα.

Τερματοφύλακς θα είναι ο Γουναρίδης, ενώ στην άμυνα -από αριστερά προς τα δεξιά- θα βρίσκονται οι Βάντο, Χαριτωνίδης, Σόουζα, Μονιάκης, αμυντικά χαφ θα ξεκινήσουν οι Βερόν, Μπανούσης, μπροστά τους ο Ζορμπάς και η επιθετική τριπλέτα θα αποτελείται από τους Κουτσιανικούλη (αριστερά), Σίσιτς (δεξιά) και Παπάζογλου. Απουσιάζουν οι τραυματίες, Μπούρμπος, Ζαχαράκης και ο ανέτοιμος Σαρ.

Όσον αφορά τον “δικέφαλο του βορρά”, η ψυχολογία βρίσκεται στα ύψη μετά την επιβλητική εμφάνιση και τη νίκη στο ντέρμπι με τον Άρη. Το ματς αυτό, όμως, άφησε πληγές στον ΠΑΟΚ καθώς δεν υπολογίζονται για το ματς στο “Γεντί Κουλέ” οι τιμωρημένοι Λόρενς και Κατσικάς, ενώ τιμωρημένος είναι και ο Γιώργος Δώνης για το φραστικό επεισόδιο που είχε με τον Κάκο.

Οι “ασπρόμαυροι”, λοιπόν, αναμένεται να παραταχθούν με τερματοφύλακα τον Γλύκο, αριστερά στην άμυνα τον Λίνο, δεξιά τον Έτο, στόπερ του Κουμάλο, Ιντζίδη, στον άξονα της μεσαίας γραμμής τους Κάτσε, Λάζαρ, αριστερά τον Ρομπέρ, δεξιά τον Φωτάκη και δίδυμο στην επίθεση τον Σαλπιγγίδη με τον Αθανασιάδη.

Στο γήπεδο θα βρίσκονται 300 οπαδοί του ΠΑΟΚ οι οποίοι θα φιλοξενηθούν στη Θύρα 6. Ωστόσο λόγω των άριστων σχέσεων των δύο ΠΑΕ, η είσοδός θα επιτραπεί και σε άλλες θύρες.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε