Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Για το αήττητο και το σερί – Ολυμπιακός-ΟΦΗ (19:30)

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.
Την 18η συνεχόμενη εντός έδρας νίκη τους ψάχνουν οι “ερυθρόλευκοι” που υποδέχονται στο “Γ. Καραϊσκάκης” τον φορμαρισμένο ΟΦΗ. Παρακολουθήστε λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη του αγώνα στο NewsIt.

Με στόχο να παραμείνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα διατηρώντας το αήττητο στο φετινό πρωτάθλημα (4 νίκες, 1 ισοπαλία) ο Ολυμπιακός κοντράρεται με τον ΟΦΗ. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε προβληματίζεται για τρεις θέσεις στην ενδεκάδα. Συγκεκριμένα ο Μαρκάνο ίσως πάρει θέση δίπλα στον Μέλμπεργκ καθώς ο Αβραάμ Παπαδόπουλος ταλαιπωρήθηκε από ίωση, ενώ στον πάγκο ενδεχομένως να μείνει και ο Τζιμπούρ, που είχε κάποιες μικροενοχλήσεις με τον Πάντελιτς να παίρνει την θέση του. Το τρίτο δίλημμα αφορά την μεσαία γραμμή και το ποιος εκ των Μακούν ή Μοντεστό θα ξεκινήσει. Οι υπόλοιπες θέσεις μοιάζουν καπαρωμένες από τους Κοστάντσο, Χολέμπας, Μέλμπεργκ, Μανιάτη, Ορμπάιθ, Ιμπαγάσα, Αμπντούν και Μιραλάς.
 
Όσον αφορά τους Κρητικούς, πηγαίνουν στο Φάληρο με την ψυχολογία στα ύψη μετά την ισοπαλία στην Τούμπα και τη νίκη επί της ΑΕΚ, ενώ ο Νίκος Αναστόπουλος θα παρατάξει την ομάδα του με τους ίδιους προσανατολισμούς. Στα αρνητικά οι απουσίες των Σουμπίνιο και Κατάι οι οποίοι δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής.
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε