Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Για το διπλό πρόκρισης στο Δουβλίνο – Σάμροκ-ΠΑΟΚ(20.00)

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.
ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.

Ο ΠΑΟΚ έχει μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να νικήσει εκτός έδρας την Σάμροκ και να κάνει άλμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Europa League. Το ματς θα ξεκινήσει στις 20.00 (LIVE ANT1/NEWSIT).

Ο Λάζλο Μπόλονι θα προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στο αρχικό του σχήμα θέλοντας να φρεσκάρει την ομάδα αλλά και να καλύψει τις σημαντικές απουσίες.

Λίνο, Γκαρσία, Αθανασιάδης, Κοντρέρας και Τσουκαλάς έμειναν στην Αθήνα, ενώ ο Ρουμάνος τεχνικός προσανατολίζεται να ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη.

Η πιθανή ενδεκάδα: Χαλκιάς, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Σνάουτσνερ, Έττο, Αρίας, Λαζάρ, Γεωργιάδης, Βιεϊρίνια, Φωτάκης, Σαλπιγγίδης.

Η Σάμροκ που κατέκτησε ένα ακόμη πρωτάθλημα Ιρλανδίας θα αναζητήσει τον πρώτο της βαθμό στον όμιλο του Europa League ενώ το άλλο ματς που ξεκινάει μία ώρα νωρίτερα μεταξύ της Ρούμπιν και της Τότεναμ είναι εξαιρετικά σημαντικό για τον ΠΑΟΚ.

Ο αγώνας στο βροχερό Δουβλίνο θα αρχίσει στις 20.00 θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τον ΑΝΤ1 ενώ θα υπάρχει και live ενημέρωση από το NewsIt.

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής
 
19.00 Ρούμπιν Καζάν – Τότεναμ
20.00 Σάμροκ Ρόβερς – ΠΑΟΚ
 
Η βαθμολογία του πρώτου ομίλου
 
1. Τότεναμ 7
2. ΠΑΟΚ 5
3. Ρούμπιν Καζάν 4
4. Σάμροκ Ρόβερς
 
Η επόμενη αγωνιστική (30/11)
 
19.00 Ρούμπιν Καζάν – Σάμροκ Ρόβερς
22.05 Τότεναμ – ΠΑΟΚ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε