Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Για το διπλό στον Πειραιά

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Ο Μάκης Χάβος σχεδιάζει τα πλάνα του για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο “Γ. Καραϊσκάκης”, προσανατολίζεται σε σχήμα με τους Ίβιτς και Φωτάκη στην ενδεκάδα και θέλει τη νίκη που θα βάλει τον ΠΑΟΚ σε τροχιά τίτλου.

Παρά τις απουσίες των διεθνών από την προπόνηση της Πέμπτης ο Έλληνας τεχνικός άνοιξε τα χαρτιά του για το κυριακάτικο ντέρμπι. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ δεν σκέφτεται να πειράξει το 4-2-3-1, σύστημα που έφερε τις πρόσφατες επιτυχίες σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Την αμυντική τετράδα θα αποτελέσουν οι Τσιρίλο, Μαλεζάς, Σακελαρίου και Μπουσαϊντί ενώ στις προσθέσεις του Χάβου είναι να χωρέσει στην ίδια ενδεκάδα τους Ίβιτς και Φωτάκη. Σε αυτήν την περίπτωση ο Σέρβος θα παίξει επιτελικός, ενώ ο φορμαρισμένος Έλληνας χαφ θα κινείται στα δεξιά του.

Αναγκαστικά ο Βιεϊρίνια θα παίξει πάλι στην αριστερή πλευρά, ενώ ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης θα είναι ο μοναδικός προωθημένος κερδίζοντας τη μάχη από το Ζλάταν Μουσλίμοβιτς. Στο τέρμα θα είναι φυσικά ο Κρέσιτς, ενώ αδιαπραγμάτευτη είναι η παρουσία των Γκαρσία και Βιτόλο μπροστά από την άμυνα.
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε