Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Για το τρίποντο χωρίς… δράματα – Δόξα Δράμας-Παναθηναϊκός (17:15)

Να αυξήσει ξανά την διαφορά στους 5 βαθμούς από τον Ολυμπιακό θέλει ο Παναθηναϊκός που δοκιμάζεται στο Καυτανζόγλειο από την πάντα αξιόμαχη Δόξα Δράμας.

Η ομάδα του Μάκη Κατσαβάκη έρχεται από την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα και οδηγός για την αναμέτρηση με τους πράσινους είναι οι εμφανίσεις που πραγματοποίησαν κόντρα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό, όπου κατάφεραν να πάρουν την ισοπαλία. Ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα για την ομάδα της Δράμας δεν υπάρχουν και έτσι ο τεχνικός της ομάδας συμπεριέλαβε στην αποστολή τους:

Ρόκα, Σέρεμετ, Βέρτζο, Τριποτσέρη, Σικαλιά, Σοϊλεδη, Λεάντρο, Βάντερσον, Κάπελ, Ψυχογιό, Αραβίδη, Λίμα, Αμπουμπακάρι, Παπαδόπουλο, Γελαδάρη, Ρούτση, Κατσικογιάννη, Κυβελίδη, Ουέλινγκτον

Όσον αφορά τον Παναθηναϊκό, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα άφησε εκτός αποστολής τον πρώτο σκόρερ του Σεμπάστιαν Λέτο ενώ απόντες, θα είναι επίσης οι τραυματίες Μπουμσόνγκ, Νίνης και Ρούντολφ, ο Καντέ που είναι στο Κόπα Άφρικα και ο τιμωρημένος Σπυρόπουλος. Αντιθέτως, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος για πρώτη φορά μετά τα μέσα Ιούλη, είναι και πάλι στην αποστολή του «τριφυλλιού».

Ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με τον Καρνέζη κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα θα βρίσκονται οι Βύντρα, Κατσουράνης, Σαριέγκι και  Ιωαννίδης, ενώ στην μεσαία γραμμή οι Βιτόλο και Σιμάο. Ζέκα και Κουίνσι θα ξεκινήσουν στα πλάγια και ο Κλέιτον πίσω από τον Τοτσέ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε