Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Γιαννάκης:Δεν σκεφτόμαστε ακόμα το Παρίσι

Συγκέντρωση και σεβασμός στους αντιπάλους το σύνθημα του Π.Γιαννάκη
"Συγκέντρωση και σεβασμός στους αντιπάλους" το σύνθημα του Π.Γιαννάκη, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ικανοποιημένος, αλλά και αποφασισμένος να κρατηθούν “χαμηλά” οι τόνοι, εμφανίστηκε ο τεχνικός του Ολυμπιακού. “Ένας προς έναν τους στόχους. Τώρα η Πρόκομ”, δήλωσε ο Παπαλουκάς. 

“Παίξαμε καλό μπάσκετ και τελειώσαμε μία αγωνιστική πριν από το τέλος με την πρώτη θέση. Υπάρχει θεαματική βελτίωση στον τρόπο που σκεφτόμαστε στο γήπεδο. Συνεχίζουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι, να είμαστε σεμνοί με σεβασμό στους αντιπάλους μας. Δεν σκεφτόμαστε από τώρα το Παρίσι”, δήλωσε ο Παναγιώτης Γιαννάκης, μετά τη νίκη επί της Κάχα Λαμποράλ.

Ο προπονητής των “ερυθρολεύκων” παραδέχθηκε ότι υπήρξαν φορές που οι δυσκολίες σε κάποιο παιχνίδι προκάλεσαν νευρικότητα, αλλά υπογράμμισε ότι αυτός ο τομέας έχει δουλευτεί πολύ. “Υπήρξαν παιχνίδια που αντιμετωπίσανε δυσκολίες, αλλά παραμείναμε προσηλωμένοι στο στόχο. Προσπαθούμε με κομμάτια που φτιάχνουμε στο βίντεο και την προπόνηση να τους δείξουμε πόσο σημαντικό είναι να μένουν ήρεμοι. Είτε από την πίεση από τους φιλάθλους, είτε από τους αντιπάλους παίκτες. Θα ανταποκριθούμε καλά στις δυσκολίες που θα μας παρουσιαστούν. Μέχρι τώρα δείχνουμε συνεχή βελτίωση”, κατέληξε. 

“Θέλαμε πολύ τη νίκη για να πάρουμε την πρώτη θέση. Δεν θέλαμε να πάμε στη Ρωσία και να κυνηγάμε αποτέλεσμα. Παίξαμε πολύ καλό μπάσκετ στο “top 16” και φτάσαμε στον στόχο μας. Με την εμπειρία που έχω μπορώ να πω πως η σειρά με την Πρόκομ θα είναι δύσκολη”, είπε ο Θοδωρής Παπαλουκάς.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε