Παρασκευή, 29 Μαρ.
18oC Αθήνα

Γιαννακόπουλοι: “Οποιος μπορεί να εξασφαλίσει το μπάτζετ στον Ομπράντοβιτς, να πάρει τον Παναθηναϊκό”

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Την πρόθεση της να μεταβιβάσει τις μετοχές της ΚΑΕ Παναθηναϊκός χωρίς κανένα οικονομικό αντάλλαγμα σε όποιον μπορεί να εξασφαλίσει στον Ομπράντοβιτς το μπάτζετ που θέλει εξεφρασε με γραπτή της δήλωση η οικογένεια Γιαννακόπουλου.

Αναλυτικά:

«Η απόφαση της οικογένειας Γιαννακόπουλου για να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό, έχει γίνει γνωστή εδώ και καιρό. Τόσα χρόνια έχουμε αποδείξει ότι λειτουργούμε με γνώμονα το μεγαλείο του Παναθηναϊκού.

Από τη στιγμή λοιπόν που δεν βρέθηκε κάποιος να αναλάβει το μέλλον της ομάδας, δεν θα μπορούσαμε να την αφήσουμε στην τύχη της. Έτσι, παρά την απόφασή μας για αποχώρηση, αισθανθήκαμε πώς έπρεπε να μείνουμε εδώ και ενωμένοι, να κάνουμε όλοι αυτό που πράττουμε τόσα χρόνια: Να στηρίζουμε όσο μπορούν οι δυνατότητές μας τον Παναθηναϊκό.

Η θέλησή μας για επέκταση της συμφωνίας με τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς είναι δεδομένη. Άλλωστε, μετά από 13 χρόνια είναι μέλος της οικογένειάς μας. Δεδομένοι όμως είναι και οι πόροι για τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο.

Το αίτημα του κόουτς για μεγαλύτερο μπάτζετ είναι απόλυτα λογικό, όταν μιλάμε για τον καλύτερο προπονητή της Ευρώπης, που κοουτσάρει το δημιούργημά μας, την καλύτερη ομάδα που ανέδειξε ο ελληνικός αθλητισμός. Μακάρι να υπήρχε η δυνατότητα να του δώσουμε 25 και 30 εκατομμύρια ευρώ, όπως κάναμε όλα αυτά τα χρόνια.

Επειδή όλες αυτές τις δεκαετίες λειτουργούμε μόνο για το καλό της ομάδας, δηλώνουμε με ειλικρίνεια πως αν βρεθεί κάποιος από την Παναθηναϊκή οικογένεια που να μπορεί να εξασφαλίσει στον κ. Ομπράντοβιτς το μπάτζετ που θέλει για την επόμενη τριετία, θα του μεταβιβάσουμε τις μετοχές της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, χωρίς κανένα οικονομικό αντάλλαγμα. Σε διαφορετική περίπτωση το πλάνο μας έχει ήδη γίνει γνωστό και έτσι θα προχωρήσουμε».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε