Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Γιαννακόπουλος: Μακριά όσοι σαμποτάρουν τον Παναθηναϊκό

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος έριξε για ακόμη μία φορά “λάδι στη φωτιά”. Μετά τη συνάντηση που είχε με τον Νίκο Κωνσταντόπουλο έκλεισε την πόρτα σε όσους σαμποτάρουν τον Παναθηναϊκό.

Ο σιχυρός άντρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός μιλώντας στους εκπροσώπους του τύπου ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο του νέου προέδρου της ΠΑΕ αλλά δεν ξέχασε και όσους σαμποτάρουν το έργο του…

“Εγώ ήμουν είμαι και θα είμαι κοντά στον οποιοδήποτε πρόεδρο. Εμένα με ενδιαφέρει ο Παναθηναϊκός. Σε αυτούς που τον  βοηθούν θα είμαι κοντά τους. Αυτοί που τον σαμποτάρουν θα είναι μακριά μου.

Με ιδιαίτερη χαρά ήρθα να δω τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού, να του ευχηθώ καλή σταδιοδρομία και καλό κουράγιο. Τίποτα περισσότερο. Ο κ. Κωνσταντόπουλος ήταν και θα είναι φίλος μου και πάντα θα τρέφω μεγάλη εκτίμηση στο πρόσωπο του.”

Από την πλευρά του ο Νίκος Κωνσταντόπουλος είπε:

“Θέλω να πω στα μέσα ενημέρωσης ότι η συνάντηση με τον  κ. Γιαννακόπουλο ήταν εγκάρδια. Βεβαίως υπάρχει μακρόχρονη φιλία και αλληλοεκτίμηση. Ζήτησα την γνώμη του για τα θέματα που υπάρχουν στην ΠΑΕ. Με χαρά θα ακούω πάντα την άποψη και την συμβουλή του» είπε αρχικά και συνέχισε: « Εκείνο που μας ενδιαφέρει είναι να ξεχωρίζει ο ΠΑναθηναϊκός. Μέσα στο γήπεδο, στην κοινωνία να έχει ένα διαφορετικό μοντέλο. Επισκέφθηκα σήμερα την Παιανία και μίλησα με τον Νιόπλια. Τους είδα ευχαριστημένους από την προετοιμασία. Καλό ταξίδι να έχουν».”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε