Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Γιαννακόπουλος: Θα υπάρξει καινούριος πρόεδρος

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος θεωρεί ότι η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα έχει καινούριο πρόεδρο
Ο Παύλος Γιαννακόπουλος θεωρεί ότι η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα έχει καινούριο πρόεδρο, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος εξέφρασε την πεποίθηση του ότι η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα έχει νέο πρόεδρο μετά το διοικητικό συμβούλιο. Ιστορική ημέρα για τον ερασιτέχνη.

Βλέπει Νίνη η Γιουνάιτεντ

Τζαβέλλας: Ατού του ΠΑΟ ο Νιόπλιας

Αντωνιάδης: Δεν αλλάζεις πετυχημένη συνταγή

Με δηλώσεις του στην ΕΡΑ Σπορ και στον Sentra FM ο Παύλος Γιαννακόπουλος μίλησε για την επόμενη ημέρα του Παναθηναϊκού:

“Περιμένουμε να αποφασίσουν οι διοικούντες την ομάδα. Αυτοί θα αποφασίσουν ποιος θα είναι ο καινούργιος πρόεδρος, γιατί κατά τη γνώμη μου, νομίζω, ότι θα υπάρξει καινούργιος πρόεδρος”

Όσον αφορά για το ποιος θα είναι ο νέος πρόεδρος:

“Είναι νωρίς να αποφασίσουμε για κάτι τέτοιο. Η ενότητα είναι και παραμένει αυτή που είναι σήμερα, στη περίπτωση που δεν υπάρξουν μεγάλα γεγονότα, αλλά δεν βλέπω να γίνονται μεγάλα γεγονότα. Είναι θέμα της πλειοψηφίας των μελών του Παναθηναϊκού, να αποφασίσουν ποιόν θα βάλουν πρόεδρο. Δεν έχει καμία σχέση η επιτυχία.”

Ο Παύλος Γιαννκόπουλος αποκάλυψε ότι έχει αρχίσει να κουράζεται με την εμπλοκή του στον Παναθηναϊκό:

“Έχω αρχίσει να κουράζομαι και θέλω να ξεκουραστώ. Δεν ξέρω εάν θα είναι τώρα, αλλά οι τίτλοι δεν σε ξεκουράζουν πάντα. Είναι σαν το κερασάκι στη τούρτα. Δεν λέω ότι θα φύγω σύντομα, αλλά έχω αρχίσει να κουράζομαι.”

Ιστορική ημέρα για τον ερασιτέχνη

Ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού γνωστοποίησε το νέο τρόπο εγγραφής των μελών αλλά και τα προνόμια που θα έχουν όσοι επιλέξουν να δώσουν τα 100 ευρώ της εγγραφής και τα 10 ευρώ μηνιαίως.

“Η σημερινή μέρα είναι ιστορική. Πλέον δεν υπάρχουν δικαιολογίες, ότι οι πόρτες του Ερασιτέχνη είναι κλειστές. Θεωρώ ότι ο Ερασιτέχνης βαδίζει στην εποχή του 2010 και όχι εκεί που ήταν όταν αναλάβαμε. Όπως τον άφησα τον Παναθηναϊκό πριν από 30 χρόνια, έτσι τον βρήκα…” τόνισε στην αρχική του τοποθέτηση ο Μιχάλης Κίτσιος.

Τα προνόμια:

1) Έκπτωση ποσοστού 20% για αγορές από τα επίσημα καταστήματα της ΠΑΕ και της ΚΑΕ, εφόσον το μέλος δεν είναι κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας της ΠΑΕ ή της ΚΑΕ

2) Επιπλέον έκπτωση ποσοστού 5% με την επίδειξη της κάρτας μέλους, εφόσον το μέλος είναι κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας της ΠΑΕ ή της ΚΑΕ και δικαιούται για το λόγο αυτό ποσοστά 20%.

3) Προτεραιότητα να αγοράσει εισιτήρια για τους πάσης φύσεως αγώνες της ΠΑΕ και της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, με την επίδειξη της κάρτας μέλους του Παναθηναϊκού.

4) Την εκτίμηση και της ιδιότητας μέλους του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου για την διάθεση εισιτηρίου στο νέο γήπεδο του Βοτανικού.

5) Δωρεάν συμμετοχή, ύστερα από κλήρωση και εφόσον το μέλος επιθυμεί, για αγώνες των ομάδων ποδοσφαίρου και μπάσκετ στο εξωτερικό.

6) Ενημέρωση των μελών του ΠΑΟ, για τυχόν εκπτώσεις που θα παρέχονται από επιχειρηματίες (μέλη του ΠΑΟ) προς τα λοιπά μέλη του ΠΑΟ, με την επίδειξη της κάρτας μέλους και

7) Διάθεση κατά προτεραιότητα στα μέλη του Π.Α.Ο εισιτηρίων διαρκείας όλων των τμημάτων του Παναθηναϊκού εκδίδουν τέτοια, με την επίδειξη πάντα της κάρτας μέλους.

Προϋποθέσεις εγγραφής

1) Υποβολή πρωτότυπης, συμπληρωμένης και υπογεγραμμένης αίτησης υποψηφίου μέλους στα γραφεία του ομίλου, μαζί με την πρόταση δύο μελών του συλλόγου

2) Επικυρωμένο φωτοτυπικό αντίγραφο και των δύο όψεων του δελτίου της αστυνομικής ταυτότητας.

3) Αντίγραφο του Ποινικού μητρώου.

4) Βεβαίωση από την Επιτροπή Φιλάθλου Πνεύματος, ότι δεν τελεί σε τιμωρία το υποψήφιο μέλος και

5) το ποσό εγγραφής του μέλους.

Βλέπει Νίνη η Γιουνάιτεντ

Τζαβέλλας: Ατού του ΠΑΟ ο Νιόπλιας

Αντωνιάδης: Δεν αλλάζεις πετυχημένη συνταγή

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε