Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Γιαννακόπουλος: Βρισκόμαστε σε δύσκολη καμπή, πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Απαισιόδοξος εμφανίστηκε για το μέλλον του Παναθηναϊκού ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, μετά το… άκαρπο ΔΣ της ΠΑΕ, που ξεκαθάρισε πως “… αν δεν είμαστε ενωμένοι θα είναι δύσκολο το μέλλον”. Το “παρών” δεν έδωσε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης.
Για… δυσοίωνο μέλλον έκανε λόγο ο ισχυρός άντρας της “πράσινης” ΚΑΕ, μετά τη συνεδρίαση του Δ.Σ. του Παναθηναϊκού ενώ τόνισε σε δηλώσεις που παραχώρησε πως όλοι μαζί πρέπει να βοηθήσουν τον Παναθηναϊκό από όποιο πόστο κι αν βρίσκονται.
 
Ο κ. Γιαννακόπουλος δήλωσε ακόμα πως πρότεινε την πρόσληψη ενός ανθρώπου από την οικογένεια του “τριφυλλιού” για τη θέση του τεχνικού διευθυντή.
 
“Εκείνο που προείχε είναι το οικονομικό θέμα. Ο κ. Πολέμης τόνισε πολύ σωστά πως το μείζον θέμα είναι τα χρήματα. Εκεί υπήρχαν ορισμένοι διαξιφισμοί κι ο καθένας ήθελε να πει το δικό του. Όλοι ενωμένοι πρέπει να βοηθήσουμε τον Παναθηναϊκό, κυρίως στο οικονομικό θέμα. Βρισκόμαστε σε μία πολύ δύσκολη στιγμή και πρέπει όλοι να βοηθήσουμε», δήλωσε ο εκ των μετόχων της ΠΑΕ και πρόσθεσε: «Να είμαστε ενωμένοι κι αγαπημένοι. Εγώ βλέπω πολύ δύσκολη την κατάσταση γιατί ο καθένας περιμένει και λέει ‘έβαλε ο άλλος χρήματα, για να βάλω κι εγώ’. Ο καθένας πρέπει να βάζει το χέρι στην καρδιά και να κάνει καλό για τον Παναθηναϊκό. Το τι κάνει ο άλλος εμένα δεν με αφορά. Δυστυχώς βλέπω το μέλλον δυσοίωνο. Αν όλοι δεν συνετιστούν και δεν βοηθήσουν τον Παναθηναϊκό, θα είναι δύσκολο το μέλλον. Πρέπει να κινηθούμε γρήγορα, γιατί χάνουμε χρόνο και πρέπει να κάνουμε μεταγραφές”.
 
Όσο για το θέμα του τεχνικού διευθυντή, είπε: “Είπαμε για την πρόσληψη του κ. Βρύζα, που ο ίδιος την ανακάλεσε. Εγώ ζήτησα ένα παιδία από την παναθηναϊκή οικογένεια που έχει προσφέρει και είχε ή έχει παναθηναϊκή ιδιότητα. Η διοικούσα επιτροπή θα αποφασίσει σε ένα προσεχές ΔΣ”.
 
Το “παρών” στο ΔΣ, που διήρκεσε μία ώρα, έδωσαν οι Δημήτρης Γόντικας, Θανάσης Γιαννακόπουλος, Αδαμάντιος και Λεωνίδας Πολέμης, Μάνος Μαυροκουκουλάκης, Μαίρη Λομβάρδου, Αργύρης Μήτσου, Γιώργος Νίκας και οι κ.κ. Γεωργανάς, Πενθερουδάκης και Λουμίδης. Εκεί δεν βρέθηκε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε