Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Γιέστε: Βήμα μπροστά στην καριέρα μου, να παλέψουμε για τους τίτλους

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο Ολυμπιακός παρουσίασε το τελευταίο του μεταγραφικό απόκτημα, τον Φραν Γέστε. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός τόνισε πως η παρουσία του  Βαλβέρδε στον πάγκο της ομάδας έπαιξε σημαντικό ρόλο στην μεταγραφή του, ενώ έθεσε σαν στόχο την κατάκτηση τίτλων. Το “παρών” έδωσε και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, που άφησε… ανοιχτό παράθυρο για νέα προσθήκη στο ρόστερ.
Πρoτάθηκαν Γκάγκο και Ένχελααρ στον Ολυμπιακό

Αρχικά τον λόγο πήρε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, ο οποίος καλωσόρισε τον Ισπανό στον Πειραιά, τονίζοντας: “Θα ήθελα να καλωσορίσω τον Γέστε στην ομάδα μας. Είναι μεγάλος παίκτης με μεγάλη καριέρα και πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει σε πρωτάθλημα και Champions League. Στον Ολυμπιακό έχουμε μάθει να κρατάμε χαμηλούς τόνους. Θέλουμε πολλή δουλειά και πιστεύουμε ότι οι κόποι της προετοιμασίας θα φανούν στο γήπεδο και θα έχουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε. Φαβορί δεν υπάρχουν, όλες οι ομάδες έχουν ενισχυθεί και πιστεύω ότι και αυτό το πρωτάθλημα θα χρειαστεί περισσότερη δουλειά”.

 
Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο ίδιος ο Γέστε, επισημαίνοντας: “Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους, τον πρόεδρο, τους δημοσιογράφους, τον κόσμο. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και θα προσπαθήσω να δουλέψω πολύ για να δικαιώσω τις προσδοκίες. Η παρουσία του Ερνέστο Βαλβέρδε έπαιξε σημαντικό ρόλο. Είναι ο κορυφαίος προπονητής που έχω δουλέψει. Η παραμονή του πέρσι δεν ήταν πολύ ξεκάθαρη. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ μεγάλος σύλλογος. Το συμβόλαιό μου είναι για 1 χρόνο και αν μείνουμε ευχαριστημένοι από τη συνεργασία μας θα συνεχίσουμε.

Ερωτηθείς για το γεγονός ότι δεν έχει κερδίσει τίτλο στην καριέρα του, απάντησε: “Ξέρω πως είναι ένα βήμα μπροστά για την καριέρα μου ο Ολυμπιακός. Οι απαιτήσεις είναι πολύ μεγάλες και η χρονιά είναι σημαντική γιατί θα υπάρχουν αγώνες Τσάμπιονς Λιγκ. Είμαι όμως προετοιμασμένος και ανυπομονώ. Έχω πολλή όρεξη να δουλέψω”.
 
Ακόμη, αναφέρθηκε και στις εντυπώσεις του από την Ελλάδα και την Αθήνα, σημειώνοντας: “Από την ώρα που προσγειώθηκα, έχω πολύ καλές εντυπώσεις. Μέχρι στιγμής μου αρέσει πολύ η πόλη”.

Παράλληλα, ο Ισπανός μίλησε για το αγωνιστικό στυλ που του αρέσει: “Μου αρέσει το γρήγορο παιχνίδι. Θα προσπαθήσω να αποκτήσω στην προετοιμασία την κατάλληλη φυσική κατάσταση. Θέλω να δώσω χαρά στον κόσμο”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε