Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Γίναμε… Πρέμιερ Λιγκ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Αυτά που έγιναν στην πρώτη αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ μόνο σε ελληνικό πρωτάθλημα δεν παραπέμπουν. Μετά τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό στραβοπάτησε και η ΑΕΚ γνωρίζοντας την ήττα από την Κέρκυρα με 2-1. Στην κορυφή οι τρεις της Θεσσαλονίκης. Δείτε το βίντεο.

Μπορεί γήπεδα σαν τα αγγλικά να μην έχουμε, μπορεί να μην έχουμε και τους ίδιους φιλάθλους, όμως από ότι φαίνεται το φετινό πρωτάθλημα θα έχει σασπένς. Οι τρεις μεγάλοι δεν κατάφεραν να κερδίσουν, ενώ αν υπολογίσουμε και τις ήττες του Ατρόμητου και του Πανιώνιου καμία ομάδα της πρωτεύουσας δεν κέρδισε. Η βαθμολογία της πρώτης αγωνιστικής βρίσκει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα τους τρεις της Θεσσαλονίκης και αφήνει υποσχέσεις για την συνέχεια του πρωτάθληματος.

Η ΑΕΚ δεν έμαθε από τα παθήματα του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού και γνώρισε την ήττα με 2-1 στο Παμπελοπονησιακό από τη νεοφώτιστη Κέρκυρα. Οι παίκτες του Ντούσαν Μπάγεβιτς ξεκίνησαν καλύτερα το ματς όμως η “βολίδα” του Τσίγκα στο 16΄άλλαξε τα δεδομένα. Η πίεση της “Ένωσης” δεν απέδωσε καρπούς και η Κέρκυρα χτύπησε για δεύτερη φορά μετά αντεπίθεση, με τον Επστάιν στο 56΄. Στο 64΄ο Τζιμπούρ μείωσε με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ αλλά οι αλλαγές του Μπάγεβιτς περισσότερο αποσυντόνισαν παρά βοήθησαν την ομάδα του και έτσι το σκορ δεν άλλαξε.

 
ΚΕΡΚΥΡΑ: Κωνσταντόπουλος, Βενέτης, Μαϊστόροβιτς, Καλαντζής, Τσίγκας, Γιάντσης, Λαμπρόπουλος (56′ Παρασκευαΐδης), Κοντοδήμος, Γκουστάβο (82′ Μίχος), Επστάιν (69′ Φλαβίνιο), Μακρής.

ΑΕΚ: Σάχα, Γιάχιτς, Μανωλάς, Δέλλας, Καράμπελας, Ντιόπ (63′ Μπλάνκο), Καφές, Λεονάρντο (55′ Έντερ), Λυμπερόπουλος, Σκόκο (76′ Μπερνς), Τζιμπούρ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε