Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Γίνονται θαύματα;

ΦΩΤΟ REUTERS.

Ρεάλ και Σάλκε κρατάνε και με τα δύο χέρια την πρόκριση τους στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ Τότεναμ και Ίντερ αναζητούν το θαύμα.

Σήμερα το βράδυ θα γίνουν γνωστά τα ζευγάρια των ημιτελικών της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Μετά τους πρώτους αγώνες σε Μπερναμπέου και Τζουζέπε Μεάτσα, Ρεάλ και Σάλκε έχουν τεράστιο προβάδισμα πρόκρισης.

Στο Γουάιτ Χαρτ Λέιν η Τότεναμ υποδέχεται την Ρεάλ στη ρεβάνς της ήττας της με 4-0 στην Ισπανία. Ο Κράουτς που αποδείχθηκε μοιραίος αφού άφησε την ομάδα του με 10 παίκτες στο 15′, είναι τιμωρημένος ενώ ο Λένον επιστρέφει.

Από την άλλη η βασίλισσα βλέπει το ματς ως πρόβα για τα δύο συνεχόμενα ντέρμπι κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Ο τιμωρημένος Πέπε θα απουσιάσει ενώ επιστρέφει ο πιο φορμαρισμένος παίκτης της, Καρίμ Μπενζεμά.

Το ματς θα ξεκινήσει στις 21.45 και θα μεταδοθεί από τη ΝΕΤ.

Στη Γερμανία η Σάλκε μετά τον απίστευτο θρίαμβο της στο Τζουζέπε Μεάτσα έχει αγκαλιάσει την πρόκριση. Το 5-2 είναι πολύ δύσκολο να ανατραπεί αλλά κανείς δεν μπορεί να υποτιμήσει την καρδιά του πρωταθλητή.

Η Ίντερ αναζητεί ένα μεγάλο θαύμα αφού χρειάζεται νίκη με 4-0! Ο Κίβου είναι το μοναδικό αγωνιστικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Λεονάρντο.

Το ματς θα ξεκινήσει στις 21.45 και θα μεταδοθεί από τη NOVA.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε