Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Γιολ: Θα μας πειράξει να μείνουμε έξω από μία κατώτερη ομάδα!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο προπονητής του Άγιαξ χαρακτήρισε τον ΠΑΟΚ ομάδα χαμηλότερης δυναμικότητας και τόνισε πως οι παίκτες του είναι προετοιμασμένοι για την ατμόσφαιρα που θα συναντήσουν στην Τούμπα.

Ο Ολλανδός τεχνικός στην συνέντευξη τύπου εν όψει του επαναληπτικού του 1-1 του Άμστερνταμ δήλωσε αισιόδοξος για την έκβαση του αυριανού αγώνα, ενώ αναφέρθηκε και στον “καύσωνα” που συνάντησε η ομάδα του στην Θεσσαλονίκη.
 
“Αφήσαμε πίσω μας το ματς με την Τβέντε για το Σούπερ Καπ. Αύριο (Τετάρτη) είναι πολύ σημαντικό το παιχνίδι για την ομάδα και τον κόσμο. Για τους παίκτες, που είναι νεαροί και θέλουν να παίξουν στο Τσάμπιονς Λιγκ. Όχι, δεν θα είναι αποτυχία αν δεν τα καταφέρουμε. Και πέρυσι παίξαμε στο Γιουρόπα Λιγκ και πήγαμε καλά. Θα μας πειράξει, όμως, θα είναι αποτυχία αν αποκλειστούμε από ομάδα που δεν έχει τις ίδιες δυνατότητες με εμάς, που είναι κατώτερης ποιότητας. Είμαστε καλά ενημερωμένοι. Η δυσκολία είναι πως στον ΠΑΟΚ ήρθε νέος προπονητής. Στο πρώτο ματς πιέσαμε από νωρίς. Αυτός ήταν ο σωστός τρόπος. Κάναμε, όμως, πολλές ευκαιρίες που δεν τελειώσαμε”, τόνισε χαρακτηριστικά ο τεχνικός του Αίαντα στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Τρίτη. Και πρόσθεσε σχετικά με τη ζέστη της Ελλάδας:
 
“Παλιότερα μας μάθαιναν αν φοράμε χοντρά ρούχα στη ζέστη για να συνηθίζουμε στη θερμοκρασία. Οπότε αύριο (Τετάρτη) θα φορέσουμε την κανονική εμφάνισή μας και δεν νομίζω να έχουμε πρόβλημα”.
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε