Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Γιορτή στην Τούμπα

Κατάμεστη θα είναι η Τούμπα για να γιορτάσουν οι οπαδοί την πρωτιά στα πλέι οφ
Κατάμεστη θα είναι η Τούμπα για να γιορτάσουν οι οπαδοί την πρωτιά στα πλέι οφ, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ ετοιμάζει “πάρτι” για να γιορτάσει την έξοδο της ομάδας στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Η ΑΕΚ θέλει να εκμεταλλευτεί τη γιορτινή ατμόσφαιρα και να πάρει τη νίκη που θα της επιτρέψει να ελπίζει στη δεύτερη θέση. 

Κεντρικό πρόσωπο στο ματς αναμένεται να είναι ο Φερνάντο Σάντος. Η παραμονή του Πορτογάλου αποτελεί λαϊκή απαίτηση και αυτό θα εκφραστεί και στο σημερινό παιχνίδι.

Ο κόσμος έδειξε και κατά την επιστροφή της ομάδας από την Αθήνα, μετά τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό, ότι επιθυμεί την παραμονή του Σάντος κάτι άλλωστε που το γνωρίζει και η διοίκηση.

Το θέμα είναι αν θέλει και ο Πορτογάλος να μείνει, κάτι που θα φανεί τις προσεχείς ημέρες. Στα αγωνιστικά ο Πορτογάλος θα ξεκουράσει τους πάικτες που θα ταξιδέψουν στη Νότιο Αφρική για το Μουντιάλ και θα δώσει ευκαιρίες σε αυτούς που δεν έπαιξαν ιδιαίτερα όλη τη χρονιά. Εκτός είναι οι: Χαλκιάς, Κοντρέρας, Μουν, Σορλέν, Φιλόμενο, Βερόν.

Από την άλλη η ΑΕΚ δεν έχει κανένα περιθώριο απώλειας βαθμών. Βρίσκεται έναν πίσω από τον Ολυμπιακό και με δεδομένο ότι την τελευταία αγωνιστική τον υποδέχεται στο ΟΑΚΑ, θέλει να διατηρηθεί σε απόσταση βολής.
 
Το έργο της δεν είναι εύκολο όμως ο Μπάγεβιτς και οι παίκτες του θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν τη λογική χαλαρότητα των αντιπάλων και να φύγουν με τη νίκη από την Τούμπα, όπως έκαναν και στην κανονική περίοδο.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 21.15 και θα μεταδοθεί από το Novasports1.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε