Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Γιοβάνοβιτς: Αν μου κάνει πρόταση ο Ολυμπιακός έρχομαι άμεσα στην Ελλάδα!

Ο Μίλαν Γιοβάνοβιτς “ξαναχτύπησε”. Ένα φλερτ που κρατάει χρόνια φουντώνει μετά από τις δηλώσεις του Σέρβου επιθετικού της Λίβερπουλ.

Επιπλέον μέτρα ζητά ο Ολυμπιακός – “Νεκρή ζώνη” έξω από την Τούμπα – Την Παρασκευή η έφεση

Μιλώντας στον “Πρωταθλητή” ο πρώην επιθετικός της Σταντάρ Λιέγης, εξέφρασε για ακόμη μία φορά την επιθυμία του να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Ο περιορισμένος χρόνος συμμετοχής που έχει στη Λίβερπουλ αλλά και οι φίλοι που θα συναντήσει στον Πειραιά είναι οι βασικοί λόγοι που ωθούν τον Γιοβάνοβιτς στο Γ. Καραϊσκάκης:

“Δεν έχω κάτι στα χέρια μου από τον Ολυμπιακό. Αν γίνει πρόταση και δεχθεί η ομάδα μου έρχομαι άμεσα στην Ελλάδα. Δεν έκρυψα ποτέ την επιθυμία μου να φορέσω τη φανέλα του Ολυμπιακού και ξέρω πολύ καλά τι σημαίνει να αγωνίζεσαι στο Γ. Καραϊσκάκης γι’ αυτόν τον σύλλογο. Αν με θέλει πραγματικά ο Ολυμπιακός, ξέρει πού θα με βρει. Εγώ είμαι ανοικτός και περιμένω προτάσεις.

Στη Λίβερπουλ άλλαξαν αρκετά από το καλοκαίρι που ήρθα. Από την ιδιοκτησία της ομάδας μέχρι τον πάγκο. Έχω χάσει τη θέση μου στην ενδεκάδα, αλλά είμαι μαχητής και δεν θα σταματήσω να προσπαθώ για να κερδίσω την εμπιστοσύνη του προπονητή μου.

Ο Πάντελιτς είναι σπουδαίος επιθετικός και το έχει δείξει όλα αυτά τα χρόνια αγωνιζόμενος στα ευρωπαϊκά γήπεδα και στην Εθνική. Για τον Κοβάσεβιτς, είναι σημαντικό για μένα ότι βρίσκεται στον Ολυμπιακό και το ίδιο θα αισθάνονται και στην ομάδα. Για μένα προσωπικά είναι πολύ σημαντική η παρουσία του στον Ολυμπιακό. Είναι καλός φίλος.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε