Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Γιουβέντους – Μπαρτσελόνα: Ντιμπάλα… χάθηκε η μπάλα [vid]

Γιουβέντους – Μπαρτσελόνα: Ντιμπάλα… χάθηκε η μπάλα [vid]

Το ερώτημα από τώρα είναι ένα. Είναι η Γιουβέντους… μια Παρί; Η Μεγάλη Κυρία επικράτησε 3-0 της Μπαρτσελόνα, στο Τορίνο. Νίκη που της δίνει βάσιμες ελπίδες πρόκρισης στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Δείτε το live

Κι επειδή τυγχάνει μεγαλύτερης εμπιστοσύνης, λόγω της εμπειρίας της σε σύγκριση με τη γαλλική ομάδα, ενώ είναι και πιο καπάτσα, πολλοί ήδη πιστεύουν ότι η Μπάρτσα δεν θα καταφέρει και δεύτερο θαύμα στη ρεβάνς της 19ης Απριλίου.

Οι Ιταλοί άσκησαν τρομερή πίεση από την αρχή της αναμέτρησης και αφού προειδοποίησαν στο 3΄ με την κεφαλιά του Ιγκουαΐν, άνοιξαν το σκορ στο 7΄ με απίθανο γκολ του Ντιμπάλα με τεχνικό αριστερό σουτ.

Στο 21΄ ο Μπουφόν πανηγύρισε μια μεγάλη απόκρουση, καθώς βρήκε την μπάλα τόσο όσο για να τη στείλει κόρνερ στο πλασέ του Ινιέστα, που παρέλβαε την μπάλα από εκπληκτική πάσα του Μέσι. Ενα λεπτό αργότερα ξανά ο Ντιμπάλα νίκησε για δεύτερη φορά τον Τερ Στέγκεν με σουτ πάνω στην κίνηση και έκανε το 2-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Μπαρτσελόνα προσπάθησε να παίξει και να πιέσει και στο 47΄ ο Μέσι έχασε μεγάλη ευκαιρία πλασάροντας δίπλα από το δοκάρι του Μπουφόν.

Αλλά η Γιουβέντους δεν της επέτρεψε να… αλωνίζει και της έκοψε τη φόρα στο 55΄. Τότε, ο Κιελίνι, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ, έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα χτύπησε πρώτα στο δεξί δοκάρι κι εν συνεχεία κατέληξε στα δίχτυα των Ισπανών για το τελικό 3-0.

Οι μάστορες Ιταλοί φυσικά κατάφεραν να διατηρήσουν τον έλεγχο του ματς ως το τέλος.

 

Ювентус – Барселона 3:0. Обзор матча. Лига чемпионов 2016/17. 1/4 финала. 1-й матч. от GOALTIME – ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

 

 

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ (Μασιμιλιάνο Aλέγκρι): Μπουφόν, Ντάνι Άλβες, Μπονούτσι, Κιελίνι, Άλεξ Σάντρο, Κεντίρα, Πιάνιτς (89΄ Μπαρτζάλι), Κουαδράδο (73΄ Λεμινά), Ντιμπάλα (81΄ Ρινκόν), Μάντζουκιτς, Ιγκουαΐν
 
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (Λουίς Ενρίκε):
Τερ Στέγκεν, Πικέ, Ουμτιτί, Σέρτζι Ρομπέρτο, Ματιέ (46΄ Αντρέ Γκόμες), Μασεράνο, Ράκιτιτς, Ινιέστα, Μέσι, Νεϊμάρ, Σουάρες
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε