Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

“Γιούχα” για κάποιους αποθέωση για άλλους

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ανάμεικτα ήταν τα συναισθήματα του κόσμου του Παναθηναϊκού μετά τον αποκλεισμό από την Οντένσε, αφού άλλοι αποθεώθηκαν και άλλοι αποδοκιμάστηκαν έντονα.
Το σφύριγμα της λήξης της αναμέτρησης του “τριφυλλιού” με τους Δανούς βρήκε πικραμένος και συνάμα μπερδεμένος τους οπαδούς του Παναθηναϊκού που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ.
 
Κατά την έξοδο των παικτών από τα αποδυτήρια, ορισμένοι φίλαθλοι της ομάδας περίμεναν τους ποδοσφαιριστές. Άλλοι δέχτηκαν την αγκαλιά και άλλοι τις αποδοκιμασίες του κόσμου.
 
Ο Λέτο και ο Καραγκούνης γνώρισαν πραγματική αποθέωση από τον κόσμο, που έτρεξε να τους στείλει μήνυμα συμπαράστασης, ενώ χειροκροτήθηκε και ο Τοτσέ, που πέτυχε γκολ στην πρώτη του παρουσία με την πράσινη φανέλα.
 
Αντίθετα, ο Βύντρα και ο Σπυρόπουλος τα… άκουσαν από τους οπαδούς της ομάδας, που τους ζητούσαν εξηγήσεις για την κακή τους αγωνιστική παρουσία, ενώ κάποιοι τους είπαν να φύγουν από την ομάδα!
 
Όσον αφορά τον αρχηγό, Γιόσου Σαριέγκι, από άλλους αποθεώθηκε και από άλλους αποδοκιμάστηκε.
 
Να τονίσουμε επίσης πως το τέλος του ματς έφερε… κάποιες φωτοβολίδες στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και μικρές εστίες φωτιάς στις εξέδρες.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε