Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Γιούχα στην ΑΕΚ! Σκόνταψε και με τον Πανιώνιο

ΦΩΤΟ intime.gr
ΦΩΤΟ intime.gr

Το κλασικό έξυπνο παιχνίδι του Πανιωνίου υποχρέωσε την ΑΕΚ σε… γκέλα και στην 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος, στο ΟΑΚΑ. Οι “κυανέρυθροι” έφυγαν με το 0-0 από την έδρα της Ενωσης, την οποία γιούχαραν οι οπαδοί της.

Το live του αγώνα.

Ο Μιλόγεβιτς ήταν ξανά διαβασμένος. Οι παίκτες του έκλεισαν τους διαδρόμους της ΑΕΚ, την υποχρέωσαν σε πολλά λάθη και έφυγαν με βαθμό από το Ολυμπιακό Στάδιο.

Στον αντίπαλο πάγκο περίμεναν μια πιο θετική πρώτη του Ζοζέ Μοράις, ο οποίος όμως κατέβασε την ομάδα με ενδεκάδα ανάγκης, λόγω των τιμωρημένων παικτών και των τραυματιών. Χρειάστηκε να βάλει ως αλλαγή τον ανέτοιμο Σιμόες και τον Γιόχανσον που ήταν αμφίβολος μέχρι χθες, λόγω γρίπης.

Οι Νεοσμυρνιώτες στα πρώτα λεπτά του αγώνα «πάγωσαν» τον ρυθμό και η πρώτη καλή στιγμή της ΑΕΚ ήρθε στο 25′, όταν Μάνταλος έβγαλε τη σέντρα και ο αμαρκάριστος Τσιγκρίνσκι «έπιασε την κεφαλιά», όμως η μπάλα κατέληξε άουτ. Στο 39′ το σουτ του Αραβίδη πέρασε ελάχιστα πάνω από το τέρμα του Πανιωνίου. Η ΑΕΚ προσπαθούσε περισσότερο στο πρώτο ημίχρονο και ο Πανιώνιος ανέβηκε στα τελευταία λεπτά.

Στο δεύτερο ημίχρονο η “Ενωση” μπήκε δυνατά, όμως στο 69′ ο Πανιώνιος έφτασε κοντά στο γκολ. Ο Οικονόμου έβγαλε τη σέντρα, ο Ανσαριφάντ την προβολή, και η μπάλα πέρασε ελάχιστα έξω. Στο 73′ ο Μάνταλος έχασε την μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα. Υστερα από κόρνερ και κακή έξοδο του Γιαννιώτη, έκανε το σουτ όμως ήταν αρκετά άστοχος.

Στα τελευταία λεπτά ο Πανιώνιος κρατούσε άνετα μακριά από την εστία του τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ και κατάφερε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας

ΑΕΚ (Ζοσέ Μοράις): Ανέστης, Μπακάκης, Τσιγκρίνσκι, Κολοβέτσιος, Ντίντακ, Γιόχανσον (84′ Γαλανόπουλος), Μάνταλος, Μπακασέτας, Πλατέλλας (67′ Σιμόες), Αραβίδης (67′ Πέκχαρτ), Αλμέιδα

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης, Γκιοάτα (90+2′ Πατσατζόγλου ), Ρισβάνης, Οικονόμου, Αντωνιάδης, Κόρμπος, Σιώπης, Φούντας, Μασούντ, Μπεν (70′ Μασούρας), Ανσαριφάρντ (86′ Ενγκογκ).

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε