Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Γήπεδο ΑΕΚ: “Άλλα μας υποσχέθηκε ο δήμαρχος” υποστηρίζουν τα Μικρασιατικά Σωματεία

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Για αθέτηση υπόσχεσης κατηγορούν τον Άρη Βασιλόπουλο τα Μικρασιατικά Σωματεία, επισημαίνοντας πως ο δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας δεν έχει απαντήσει ακόμα στο αίτημά τους για συνάντηση, παρότι είχε δεσμευτεί πως θα το κάνει.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

“Αγαπητά μας μέλη, φίλοι της ΑΕΚ, δημότες Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας, κυρίες και κύριοι.

Ο Δήμαρχος της Νέας Φιλαδέλφειας δεν κράτησε το λόγο του απέναντι μας. Εδώ και πάνω από ένα μήνα μας υποσχέθηκε σε τετ α τετ που είχε με τον εκπρόσωπό μας Νίκο Καραμπουρνιώτη έξω από το γραφείο του στο Δημαρχείο, ότι θα επικοινωνήσει ώστε να δεχθεί να μας δει. Η πρώτη (τελικά) δικαιολογία ήταν το ότι άλλαζε αντιδημάρχους και δεν είχε χρόνο. Η δεύτερη η οποία βγήκε από το στόμα της γραμματέως του 16 ημέρες μετά ήταν πως ο Δήμαρχος δεν πηγαίνει στο Δημαρχείο διότι φοβάται για τη σωματική του ακεραιότητα, πράγμα που δεν ισχύει, αφού στο Δημαρχείο πήγαινε κανονικά.

Οι θέσεις μας, φίλες και φίλοι, δεν αφορούσαν όπως ξέρετε μια ΠΑΕ αλλά έναν αγώνα μνήμης. Είχαμε ενημερώσει πως ο σκοπός μας είναι η δημιουργία ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΩΝ για τους δημότες της Νέας Φιλαδέλφειας, που αφορούν παραδοσιακά ωδεία εννιά μουσικών οργάνων, θεατρικές ομάδες, σχολές βυζαντινής χορωδίας, βυζαντινής αγιογραφίας, παραδοσιακής χορωδίας στο νέο γήπεδο Μνήμης και Πολιτισμού «Αγιά Σοφιά». Γι’ αυτό λοιπόν το δώρο δεν υπάρχει ούτε ένας Δήμαρχος στην Ελλάδα που θα αδιαφορούσε και τουλάχιστον δεν θα καθόταν να ακούσει και να συζητήσει.

Πλέον και μετά το debate, που έγινε στην ΕΡΤ, δεν έχουμε καμία αμφιβολία ότι όλα ήταν δικαιολογίες και δεν βλέπουμε το λόγο που αδιαφορεί τόσο έντονα, ενώ μας υποσχέθηκε άλλα.

Ως σωματεία ενημερώνουμε λοιπόν για τις προθέσεις μας για παροχές σπουδών στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ και φυσικά καλούμε τον κόσμο σε αγώνα. Έχουμε δικαίωμα στη μνήμη και θα παλέψουμε μέχρι τέλους”

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε