Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Γήπεδο Παναθηναϊκού: Η πρώτη αντίδραση! “Ετοιμάζουν νέο “έγκλημα” στου Γουδή”

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Η σημερινή (16/03) εξέλιξη με την πιθανή κατασκευή του γηπέδου του Παναθηναϊκού στου Γουδή έφερε και τις πρώτες αντιδράσεις. Το “Δίκτυο Πολιτών Χολαργού Παπάγου” εξέδωσε δελτίο Τύπου στο οποίο αναφέρεται πως “… μετά το «έγκλημα» στη Νέα Φιλαδέλφεια με το γήπεδο της ΑΕΚ ετοιμάζουν νέο «έγκλημα» στο Μητροπολιτικό Πάρκο Γουδή”.

Αναλυτικά, το δελτίο Τύπου που φέρει τον τίτλο “STOP στα σχέδια για γήπεδο στο Μητροπολιτικό Πάρκο Γουδή”:

“Σήμερα Πέμπτη 16/03/2017, πρωτοσέλιδα δημοσιεύματα του ημερήσιου τύπου αναφέρονται στη σχεδιαζόμενη κατασκευή του νέου γηπέδου του «Παναθηναϊκού» στο χώρο του Μητροπολιτικού Πάρκου Γουδή και συγκεκριμένα στο χώρο των φυτωρίων του Δήμου Αθηναίων.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα η σχεδιαζόμενη κατασκευή του γηπέδου εντάσσεται στο σχέδιο «Νέα Αθήνα» και θα εξαγγελθεί σήμερα από το «Μέγαρο Μαξίμου».

Ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας ότι ο χώρος των φυτωρίων ανήκει στον πυρήνα του Μητροπολιτικού Πάρκου (καρτέλες 35 & 35Π από το Σχέδιο Γενικής Διάταξης του Μητροπολιτικού Πάρκου Γουδή), εντάσσεται σε ζώνη προστασίας του Υμηττού και θεωρούμε αδιανόητο να κατασκευαστεί γήπεδο στο χώρο αυτό, δεδομένου μάλιστα ότι γειτονεύει με τέσσερα μεγάλα Νοσοκομεία (δύο στρατιωτικά και δύο πολιτικά) και την περιοχή αμιγούς κατοικίας του Δήμου Παπάγου-Χολαργού.

Αν αληθεύει το δημοσίευμα, σημαίνει ότι μετά το «έγκλημα» στη Νέα Φιλαδέλφεια με το γήπεδο της ΑΕΚ ετοιμάζουν νέο «έγκλημα» στο Μητροπολιτικό Πάρκο Γουδή και στο Δήμο Παπάγου-Χολαργού.

Δηλώνουμε ξεκάθαρα την αντίθεσή μας σ’ αυτό το σχεδιασμό και θα αγωνιστούμε να μην υλοποιηθεί αυτό το «έγκλημα».

16/03/2017

ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΛΙΤΩΝ
Χολαργού-Παπάγου”

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε